gefst2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 καλημερα σε όλους , έχω το εξής πρόβλημα με IE 7 τον οποίο αναβάθμισα πρόσφατα,θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω κάποιον απο το ινσόμνια που κατέβασα υποτιτλους και στο υπόμνημα που έχει (πλαισιο) γράφει αλλαλούμ. μήπως ξέρετε κάτι ? κοίταξα στην κωδικοποίηση και ειναι όλα εντάξει.
mamouxalos Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 καλημερα σε όλους , έχω το εξής πρόβλημα με IE 7 τον οποίο αναβάθμισα πρόσφατα,θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω κάποιον απο το ινσόμνια που κατέβασα υποτιτλους και στο υπόμνημα που έχει (πλαισιο) γράφει αλλαλούμ. μήπως ξέρετε κάτι ? κοίταξα στην κωδικοποίηση και ειναι όλα εντάξει. Μήπως στην μπάρα του IE7 έχεις (το γράφω στα ελληνικά)το Γιαχού εννοώ την μηχανή αναζήτησης αν το έχεις βγάλτο και κατά 80% το πρόβλημα θα διορθωθεί
sofiemer Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Καλημέρα, ένα είναι σίγουρο για τον IE 7. Οτι έχει προβλήματα......... Σε εμένα για παράδειγμα δεν τρέχει κάποια javascripts που σε άλλους browsers τρέχουν κανονικά και ακόμα και σε παλαιότερες εκδόσεις του IE. Την τελευταία φορά έκανα τρεις μερες να καταλάβω τι φταίει και τελικά ήταν ο ΙΕ7 ..... κουράγιο....
gefst2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 lete ama bgalo ton yahoo tool, bar lete na ftiaksi ?
mamouxalos Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 lete ama bgalo ton yahoo tool, bar lete na ftiaksi ? Σίγουρα και αν δεν φτιάξει εδώ είμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.