Προς το περιεχόμενο

Netlimiter!

seven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα Κυρίες και Κύριοι,

έχω την εξής απορία: μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να "ξεγελάσω" το πρόγραμμα netlimiter που είναι εγκατεστημένο σε έναν κεντρικό υπολογιστή;Δυστυχώς δεν ξέρω τον κωδικό του server και βρίσκομαι σε LAN. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Περιέγραψε ακριβώς τι θελεις να κανεις ,γιατί από όσο ξέρω το netlimiter δεν μπορεί να περιορίζει το bandwith στους υπόλοιπους υπολογιστές του δικτύου,χωρίς να είναι εγκαταστημένο σε όλους και όχι μόνο στο server.Συνεπώς αν θέλεις να αυξήσεις το bandwith σου ,γιατί κάτι στο περιορίζει ,πρέπει να ψάξεις σε κάτι άλλο....

Δημοσ.

Μα αφού δεν έχεις δικαιώματα στον server και σύμφωνα με αυτά που κάνει το πρόγραμμα:You can use NetLimiter to set download/upload transfer rate limits for applications or even single connection and monitor their internet traffic.κάποιος το έβαλε για να ελέγχει τους χρήστες του δικτύου εσύ σαν χρήστης τι είδους ξεγέλασμα θες να του κάνεις;

Δημοσ.

Rallis said:"Περιέγραψε ακριβώς τι θελεις να κανεις ,γιατί από όσο ξέρω το netlimiter δεν μπορεί να περιορίζει το bandwith στους υπόλοιπους υπολογιστές του δικτύου,χωρίς να είναι εγκαταστημένο σε όλους και όχι μόνο στο server.Συνεπώς αν θέλεις να αυξήσεις το bandwith σου ,γιατί κάτι στο περιορίζει ,πρέπει να ψάξεις σε κάτι άλλο...."

Αυτό προσπαθώ να κάνω, αλλά έχω την εντύπωση ότι αν εγκατασταθεί το πρόγραμμα netlimiter στο server, τότε μπορείς να περιορίσεις το bandwidth των υπολογιστών του δικτύου. Δεν νομίζω να είναι απαράιτητο να το εγκαταστήσεις σε κάθε Η/Υ γιατί πολύ απλά θα μπορεί ο κάθε χρήστης να το "κλείνει" και να το παραβλέπει. Θέλω να αυξήσω το bandwidth μου χωρίς να κάνω login στο server. Μπορώ να ξεγελάσω το server? Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αυτό προσπαθώ να κάνω, αλλά έχω την εντύπωση ότι αν εγκατασταθεί το πρόγραμμα netlimiter στο server, τότε μπορείς να περιορίσεις το bandwidth των υπολογιστών του δικτύου. Δεν νομίζω να είναι απαράιτητο να το εγκαταστήσεις σε κάθε Η/Υ γιατί πολύ απλά θα μπορεί ο κάθε χρήστης να το "κλείνει" και να το παραβλέπει. Θέλω να αυξήσω το bandwidth μου χωρίς να κάνω login στο server. Μπορώ να ξεγελάσω το server? Ευχαριστώ!

Α)Εισαι σιγουρος οτι εχει χρησιμοποιηθεί το netlimiter για αυτή τη δουλειά?

Β)Το lan βασίζεται σε router ?Πόσα pc είναι στο δίκτυο?

Γ)Ο μόνος τρόπος για να γίνει η δουλειά που περιγράφεις είναι αν παίρνεις ιντερνετ κατευθείαν από το κεντρικό σερβερ χωρίς τη μεσολάβηση router με τη μέθοδο ''share the connection'' των windows γιατιί αλλιώς το netlimiter δεν μπορεί να σε περιορίσει.Εκτός αν η όλη δουλειά γίνεται από το router ή ότι άλλο μεσολαβεί οπότε πρέπει να το ψάξεις αλλιώς.

Δ)Η μεταφορά αρχείων μεταξύ υπολογιστών στο lan έχει την ίδια ή μεγαλύτερη ταχύτητα σε σχέση με την ταχύτητα στο ιντερνετ?

Δημοσ.

Ζητας μια λυση στο να κοροιδεψεις ειτε τον Server μια επιχειρησης ειτε τον Server ενος σχολειου ( Μειωνοντας δλδ το bandwith του υπολοιπου δικτυου και των χρηστων του )και ειναι εντυπωσιακο που κανεις δεν λεει το παραμικρο...

Δημοσ.

ase pou paizi na eisai kai o adelfos enos sinforumiti mas pou prin kairo rotouse pws na klidosi to netlimiter gia na min ton zalizi o pitsirikas adelfos tou :P

pera apo tin plaka diskola tha kataferis kati tetio...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...