RIA_K Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Πάρα πολυ καλό πρόγραμμα μπράβο σου,με βοήθησε απίστευτα γιατί είχα μεγάλο πρόβλημα με το Home cinema... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c8620p Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Στο topic #79 αναφέρει ο φίλος ότι κάτι για LG και σχετικά με το φορματ του. Εχω ένα LG RH7500 με τις ίδιες ρυθμίσεις αλλά ενώ πατώντας τους υπότιτλους "βλέπει" ότι είναι μέσα, δεν τους εμφανίσει όυτε στο 546, ούτε στο 450. Μήπως κάνω κάτι λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c8620p Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Στο #103 Όπως αναφέρει και ο dimitk πιο πάνω, θα πρέπει να αλλάξεις δύο πράγματα στην καρτέλα configuration του προγράμματος. a) Στο Vertical Position άλλαξέ την τιμή σε 400. Στο Mark Generated Divx as κάνε τις εξής δοκιμές: Φτιάξε την ίδια ταινία σε Divx και την ίδια πάλι σε Xvid. Δοκίμασε και τα δύο παραγόμενα "ταινία.divx" στο δικό σου player. Λογικά ένα από τα δύο θα δουλεύει. Αφού μετά τις δοκιμές καταλάβεις με ποια από τις δύο παραπάνω επιλογές φαίνονται οι υπότιτλοι, θα ξέρεις ποια επιλογή να χρησιμοποιείς κάθε φορά. Τι εννοούμε "Mark Generated Divx as" που το βλέπω αυτό? LG RH7500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c8620p Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Ακυρο το πιο πάνω sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c8620p Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Σχετνκά με τα αρχεία ταννίας DivX Η συμβατότητα δίσκου DivX με αυτή τη συσκευή εγγραφής περιορίζεται ως προς τα εξής: • To διαθέσιμο μέγεθος ανάλυσης του αρχείου DivX είναι κάτω από 720x576 (W x H) pixel. • To όνομα του αρχείου των υποτίτλων του DivX πρέπει να έχει περιορισμένο αριθμό χαρακτήρων. • Εάν υπάρχει αδύνατος κώδικας για αναπαραγωγή στο αρχείο DivX, μπορεί να εμφανίζεται ως σύμβολο "_" πάνω στην οθόνη. • Εάν ο αριθμός των καρέ οθόνης είναι πάνω από 29.97 καρέ ανά δευτερόλεπτο, αυτή η συσκευή μπορεί να μην λειτουργεί κανονικά. • Αν η δομές ήχου και εικόνας του εγγεγραμμένου αρχείου δεν είναι εναλλάξιμες, επιστρέφει στην οθόνη του μενού. • Εάν το αρχείο έχει εγγραφεί με GMC, η μονάδα υποστηρίζει μόνο 1 σημείο του επιπέδου εγγραφής. *GMC? GMC είναι το ακρωνύμιο του Global Motion Compensation. Είναι ένα εργαλείο κωδικοποίησης που ορίζεται στο πρότυπο MPEG4. Ορισμένοι κωδικοποιητές MPEG4, όπως τα DivX ή Xvid, έχουν την επιλογή αυτή. Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα κωδικοποίησης GMC, που καλούνται συνήθως GMC ενός, δύο ή τριών σημείων. Αρχείο DivX με δυνατότητα αναπαραγωγής ".avi", ".divx" Υπότιτλοι DivX με δυνατότητα αναπαραγωγής ".smi", ".srt", ".sub", (μόνο μορφή Micro DVD)" ".txt (μόνο μορφή Micro DVD)" • Οι υπότιτλοι Divx με εξαίρεση όσων αναφέρονται πιο πάνω δεν εμφανίζονται στην οθόνη της τηλεόρασης. Μορφή Codec με δυνατότητα αναπαραγωγής "DIV3", "ΜΡ43", "DIVX", "XVID", "DX50", Μορφή ήχου με δυνατότητα αναπαραγωγής "AC3", "PCM", "MP2", "ΜΡ3", "WMA" • Συχνότητα Δείγματος ανάμεσα σε 8 - 48 kHz (MP3), εντός 32 - 48kHz (WMA) • Bit rate: ανάμεσα σε 8 - 320kbps (MP3), 32 - 192kbps (WMA) Παιδιά αυτό είναι το manual του LG RH7500. Ολα λειτουργούν όπως αναφέρονται στο φορουμ και βλέπω κανονικά στον υπολογιστή. Οταν όμως πάω στο επιτραπέζιο ΔΕΝ εμφανίζει τους υπότιτλους. Σε ταινιες που έχω "ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ" και είναι σε μορφή .avi όλα είναι εντάξει. Πως θα μπορούσα να κάνω την μετονομασία σε .avi? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitk Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Απλά μετονομάζεις το αρχείο όπως και κάθε άλλο στα Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostafe Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 γεια σας χρησιμοποιοντας εδω και αρκετο καιρο το aviaddXsubs για να μετατρεψω τα αρχεια avi σε divx με μεγαλυτερους υποτιτλους και αφου τα αντιγραφω σε εξωτερικο σκληρο δισκο ολα πηγαιναν οκ. τελευταιες μετατροπες καποιων αρχειων avi παλι σε divx και αντιγραφη αυτων των αρχειων οπως παντα στον εξωτ σκληρο οταν παω να τα παιξω στο dvd player μεσω usb μου βγαζει το εξης μηνυμα: unsupported format. αντιγραφω ακριβως τα ιδια αρχεια σε dvd δισκακι και τα παιζει χωρις κανενα προβλημα στην ιδια συσκευη. ειχε ποτε κανενας παρομοια εμπειρια ή ισως μπορειτε να μου δωσετε καμια ιδεα τι να ξαναπροσπαθησω?? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geok_salonika Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Καλημέρα, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά Εμένα μου παρουσιάζει τα εξής: Ενσωματώνω τους υπότιτλους με το πρόγραμμα. Η ταινία dvix που δημιουργείται τους δείχνει κανονικά στα ελληνικά. Όταν την κάνω rename σε avi τότε μου δείχνει τους υπότιτλους με γραμματοσειρά 'αλαμπουρνέζικη'. Κάνω δημιουργία δικού μου dvd video, με το nero, αυτής της ταινίας και όταν την παίζω στο dvdplayer (sony ns330) δεν μου τους δείχνει καθόλου. Το VP το έχω στα 400. Τι μπορεί να φταίει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitk Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Στο PC; Αν τα "αλαμπουρνέζικα" είναι στο PC τότε μάλλον δεν βλέπεις τους ενσωματωμένους αλλά από το srt. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με εξωτερικό player αν βάζεις μαζί με το avi και το srt. Επειδή οι ενσωματωμένοι υπότιτλοι είναι bitmaps δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανισθούν ως "αλαμπουρνέζικα". Το sony υποστηρίζει DivX; Γιατί τότε δεν θα χρειάζεσαι το Nero για να δεις τα avi. Δυστυχώς δεν γνωρίζω αν το Nero μπορεί να αξιοποιήσει τους XSUB υπότιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geok_salonika Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Ναι, τα 'αλαμπουρνέζικα' μου τα δείχνει στο pc. Στο σταθερό δεν βλέπω καθόλου υπότιτλους. Αλλά και με το winavi που δοκίμασα να δημιουργήσω το dvd πάλι δεν έβλεπα υπότιτλους. Να σημειώσω ότι το καινούριο αρχείο ταινίας το έιχα σε διαφορετικό φάκελο από το αρχικό και μόνο του χωρίς το αρχείο υπότιτλων. Ποιος άλλος τρόπος υπάρχει να μετατρέψω το avi αρχείο με τους υπότιτλους σε dvd αν εξαιρέσουμε το winavi και το nero? Έχω την εντύπωση ότι το dvd μου δεν υποστηρίζει divx, είναι σχετικά παλιό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
udokostass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 λοιπον παιδια διαβασα προσεχτικα και τις 21 σελιδες. το AVIAddXSubs το χρησιμοποιω μηνες τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και στο pc παιζει με το divx player και στο επιτραπεζιο dvd που εχω με usb stick. ολα τελεια. Πως ομως αυτο το format divx που μας βγαζει το AVIAddXSubs θα το μετατρεψουμε σε κανονικο dvd για τα κοινα dvd players? δοκιμασα με το ConvertXtoDvd μετατρεπει την ταινια divx σε dvd αλλα δεν εχει τους υποτιτλους μεσα! γραφει οτι δεν αναγνωριζει το format αυτο των υποτιτλων! το δοκιμασα και στο nero vision 8 παλι οι υποτιτλοι πουθενα ενω η ταινια avi μετατρεπετε σε dvd αλλα χωρις υποτιτλους!!!! πεστε μου τι μπορουμε να κανουμε τωρα? εχω κατεβασει 600 ταινιες και τις εχω με ενσωματωμενους υποτιτλους με το AVIAddXSubs και χρειαστηκε να μετατρεψω μια σε dvd και την εφαγα! αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορει να γραψει αυτο το format divx σε dvd και το ξερετε θα σας ημουν υποχρεος. βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_sp Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Αυτόνομο, πολύ απλό πρόγραμμα, που δεν χρησιμοποιεί utilities τρίτων για να ενσωματώσει τους υπότιτλους. Βάζετε σε ένα directory το avi μαζί με το συνονόματό του srt και κάνετε drag&drop ένα από αυτά στο εικονίδιο ή το shortcut του προγράμματος. Πατάτε "Create" και περιμένετε δυο λεπτά. Παράγεται ένα αρχείο divx έτοιμο να το δείτε στον player σας. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το παρακάτω link: http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php Ερωτήσεις και απορίες σε αυτό το θρεντ. Αγαπητέ φίλε απαντώ σε σένα που έθεσες το θέμα. Πραγματικά δοκίμασα πολλές φορές το πρόγραμμα αλλά δεν τα κατάφερα. Παραθέτω τη διαδικασία να μου πείτε τη γνώμη σας βρε παιδιά 1. βαζω την ταινεία xxxx.avi και τους υπότιτλους xxxx.str στο ίδιο folder και με το ίδιο ακριβώς όνομα. 2. κάνω drag and drop το χχχχ.avi στο εικονίδιο του AVIAddXSubs. 3. πατάω να ξεκινήσεις η διαδικασίας 4. δημιουργείται στον ίδιο φάκελο, ένα νέο αρχείο χχχχ.divx 5. Όταν ανοίγω το αρχείο αυτό (το divx) και έχω στον ίδιο φάκελο το αρχείο με τους υπότιτλους τότε όλα είναι μια χαρά. Αν σβήσω το αρχείο με τους υπότιτλους τότε είτε στο real player είτε στο windows media player βλέπω ΜΟΝΟ την ταινεία χωρίς υπότιτλους. Αν αντιγράψω το νέο αρχείο (divx) σε ένα DVD και το βάλω στο επιτραπέζιο dvd player (Pioneer DV-470) βλέπω πάλι ΜΟΝΟ την ταινεία. Δοκιμάζω από το τηλεκοντρολ το πλήκτρο subtitles αλλά τίποτα. Τι γίνεται βρε παιδιά για βοηθείστε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Ενω πριν κάνω φορμάτ το χρησιμοποιούσα και ήταν όλα οκ τώρα τα κάνω όλα σωστά αλλά δεν ενσωματώνονται στην ταινία οι υπότιτλοι... Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpav Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 λοιπον παιδια διαβασα προσεχτικα και τις 21 σελιδες. το AVIAddXSubs το χρησιμοποιω μηνες τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και στο pc παιζει με το divx player και στο επιτραπεζιο dvd που εχω με usb stick. ολα τελεια. .... Δεν μπορει να βλεπεις divx με υποτιτλους απο usb stick στον επιτραπεζιο, εκτος και εαν εχεις αφησει το x.srt μεσα στον φακελο που ειναι το χ.divx,αν κανω λαθος διορθωσεμε,ποιον επιτραπεζιο player εχεις.... φιλικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
udokostass Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 φιλε μου Kpav και βεβαια παιζω divx απο usb stick και παιζει μαλιστα τελεια. το dvd player που χρησιμοπειω ειναι το F+U 5311 με usb stick, card reader kai dvb και μαλιστα μπορει και βλεπει και ολοκληρο εξωτερικο δισκο μεσω usb και επειδη ειμαι πωλητης σε καταστημα ηλεκτρικων το μοντελο εχει κατεργηθει δεν μπορειτε να το βρειτε πλεον στην αγορα. το θεμα ομως δεν ειναι αυτο και απο οτι καταλαβαινω κανεις δεν μπορει να το λυσει απο ολα αυτα φυσικα που περιεγραψα παραπανω αν καποιο μελος ξερει κατι ας βοηθησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα