Προς το περιεχόμενο

AVIAddXSubs: Πρόγραμμα ενσωμάτωσης υποτίτλων σε DivX αρχεία

dimitk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φοβερό προγραμματάκι φίλε μου dimitk...

Κατέβασα την τελευταία έκδοση αλλά έχω ένα πρόβλημα...

Σε μερικά απο τα αρχεία μου εμφανίζει filename.avi WARNING: 1 FILE(S) FAILED. See above

Έχεις ιδέα τι μπορεί να φταίει????

Ευχαριστώ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Κοίταξες τι λέει στο See above; Πρέπει να κάνεις scroll λίγο πιο πάνω για να δεις τη λίστα των αποτελεσμάτων όπου θα υπάρχει και μια καλύτερη επεξήγηση του προβλήματος για τα συγκεκριμένα αρχεία.

Δεν εμφανίζει κάτι με το scroll... To αστείο είναι οτι με μια παλιότερη έκδοση (3.15) που έτυχε και έχω κρατήσει μου βγάζει το κλασσικό cannot parse subtitle τάδε... Αυτο το πρόβλημα μου εμφανίζεται σε 4-5 επεισόδεια του House MD της πρώτης σεζόν. Όλα τα άλλα δεν έχουν πρόβλημα... Δοκίμασα τα πάντα, άνοιξα τους υπότιτλους με notepad, τους φόρτωσα στο subtitle workshop, τους μετέτρεψα σε ANSI, έκανα όλες τις αλχημείες αλλά τίποτα... Τέσπα, όπως και να έχει και πάλι συγχαρητήρια για τη δουλειά σου,δε φταίς εσύ αν τα pc γίνονται πολύ ηλίθια καμιά φορά...

geia sas

epeidh kai egw exw tis 2 teleytaies meres asxolh8ei me thn enswmatwsh ypotitlwn

me to AVIA ,kai eixa ta idia problhmata me toys alloys filoys mas ( akribws ta idia)

gia ayto to logo mpainw sthn parea sas ,kai elpizw na bwh8hsw.

bebaia egw eixa symparastath ton gio moy argyrh poy kai aytos prospa8oyse na brei ti einai ayto poy ftaiei ,( aytos moy milhse kai gia to programma)

kai enw to programma teleiwnei kanonika thn enswmatwsh ,oi ypotitloi den emfanizontai poy8ena

na loipon ti symbainei....

bebaia enohte oti 8a einai kai ta dyo arxeia entaksh prwta-prwta.

ayto to blepei amesws to programma kai aporiptei oti den einai kalo.

to programma pairnei mono arxeia ypotitlwn srt

exoyme ston idio fakelo kai ta dyo arxeia , avi kai srt loipon.

anoigoyme mono to avi.kai toys ypotitloys toys pairnei mono toy to programma.

molis twra bgalei to END ( apo dw kai pera einai to problhma ,poy den einai problhma ....)

shmainei oti mhkan oi ypotitloi mesa sthn tainia .

2 meres twra epsaxna kai egw kai o gios moy ,poy einai makrya apo mena ,se allh polh.

ti ekana !

enswmatwsa me to AVIA , 2 tainies .prwta

htan swsta ola kai oloklhrw8hke h diadikasia me to END

oyte sto pc eblepa ypotitloys oyte sto epitrapezio omws.

akoysa thn symboylh toy argyrh .

katebasa toys neoys codes,kai to divx player

kai meta arxisa na paizw me oloys toys player tis tainies kai na blepw tis idiothtes.

milame twra gia ta arxeia poy dhmioyrgh8hkan ston disko .

gia na mh polylogo sthn dokimh me ton divx player

pathsa to eikonidio poy exei mia tainia

ebgale epiloges : subtitler track >

htan sto off !!!

kai otan markarisa to greek wide screen

w toy 8aymatos emfanisthkan oi ypotitloi kanonika !!!!

meta egrapsa me to nero to dvd alla san dvd-rom

otan to ebala sto epitrapezio eida oti epaize kanonika.

twra isws xreiastei kai sto epitrapezio na energopoihsete thn entolh gia na fanoyn oi ypotitloi

ayta elpizw na boh8eisa

naste oloi kala

φιλε dimitk εισαι απλα θεος. εδωσες νοημα στη υπαρξη του dvd player μου

μονο μια ερωτηση. εκανα ομαδικη (19 heroes) ενσωματωση υποτοιτλων αλλα μετα το 6 episode υπαρχει ενας μικρος ασυχρωνισσμος στους υποτοιτλους οι υπτοιτλοι ειναι λιγο πιο μπροστα απο την ταινια.... πως μπορω να λυσω αυτο το προβλημα?

φιλε dimitk εισαι απλα θεος. εδωσες νοημα στη υπαρξη του dvd player μου

μονο μια ερωτηση. εκανα ομαδικη (19 heroes) ενσωματωση υποτοιτλων αλλα μετα το 6 episode υπαρχει ενας μικρος ασυχρωνισσμος στους υποτοιτλους οι υπτοιτλοι ειναι λιγο πιο μπροστα απο την ταινια.... πως μπορω να λυσω αυτο το προβλημα?

Προφανώς το srt δεν ήταν για το συγκεκριμένο release και λόγω διαφορετικού κοψίματος των διαφημίσεων ή επειδή ήταν από DVD κτλ δεν είναι σωστός ο συγχρονισμός. Δυστυχώς σ'αυτή την περίπτωση η απάντηση δεν είναι εύκολη. Ή θα δεις για πιο release είναι το srt (XOR, LOL, DVDrip κτλ) και θα κατεβάσεις το ανάλογο και πάλι, ή θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τον Subtile Workshop για να κάνεις τον συγχρονισμό μόνος σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

οκ . αλλα ακρη δεν βγαζω.δηλαδη.

εχω το αρχειο avi.και το αρχειο srt στο ιδιο ονομα περναω το αρχειο avi kai παταω το create subtitled και μετα μου βγαζη αυτο.

[curse.avi]

No srt or idx/sub files found for "curse.avi"

IN CASE OF srt,

One .srt sould be "curse.srt"

More .srt in the form "curse-??.srt",

where ?? a two letters language code.

IN CASE OF idx/sub,

a pair of files must be found

One in ASCI text format "curse.idx",

and another in binary format "curse.sub".

WARNING: 1 FILE(S) FAILED. See above.

τι μπορη να πεζεται?

Κάτι πρέπει να συμβαίνει με τα extension στο PC σου τα οποία αποκρύπτονται και γίνεται μπέρδεμα ή απλά υπάρχει μια διαφορά στα ονόματα. Αν η διαδικασία ολοκληρώθηκε θα πρέπει να δημιουργήθηκε ένα .divx file. Αυτό στο PC μπορείς να το διαπιστώσεις με τον DivX Player από http://www.divx.com και επίσης στον επιτραπέζιο player. Υπόψη ότι η μέθοδος της ενσωμάτωσης υποτίτλων είναι για τους επιτραπέζιους player και όχι για το PC όπου υπάρχουν πιο κατάλληλες λύσεις (DirectVobSub).

Πολύ καλό προγραμματάκι.

Βέβαια είχα ήδη Dvd player που υποστηρίζει ελληνικά .srt αλλά οι υπότιτλοι ήταν χωρίς φόντο και όταν η εικόνα είχε πολύ άσπρο δεν έβλεπα τίποτα. Με το Aviaddxsubs ολα OK.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...