dimitk Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Παράκληση για υποστήριξη idx+sub υποτίτλων. Μερικοί μεγαλοφυείς θεωρούν σωστό να βγάζουν πλέον τους υπότιτλους σε idx-sub. Το πιο άβολο format που υπάρχει. Για να τα μετατρέψω σε srt θέλει ολόκληρη διαδικασία. Pleeeeease?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Παράκληση για υποστήριξη idx+sub υποτίτλων.Μερικοί μεγαλοφυείς θεωρούν σωστό να βγάζουν πλέον τους υπότιτλους σε idx-sub. Το πιο άβολο format που υπάρχει. Για να τα μετατρέψω σε srt θέλει ολόκληρη διαδικασία. Pleeeeease?? Το συγκεκριμένο format θέλει OCR για να μετατραπεί σε κείμενο. Ισως είναι δυνατόν να πάρω τα bitmaps που περιέχει και να τα περάσω κατευθείαν ως XSUBS, εφόσον μπορώ να τα αποκωδικοποιήσω. Θα το εξετάσω, ειδικά αν το κακό, μ'αυτό το φόρματ, παραγίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntsili Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά ένα πρόβλημα που δεν βρήκα στο thread. Όταν ανοίγω το πρόγραμμα ή όταν "πετάω" τα αρχεία μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: = expected ( ( ) Το έχει συναντήσει κανείς?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitk Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά ένα πρόβλημα που δεν βρήκα στο thread. Όταν ανοίγω το πρόγραμμα ή όταν "πετάω" τα αρχεία μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: = expected ( ( ) Το έχει συναντήσει κανείς?? Μήπως έκανες upgrade στην τελευταία έκδοση και δεν αντικατέστησες όλα τα αρχεία με τα νέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sniper man Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Γεια σας κατεβασα το προγραμμα αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη,ο φακελος της ταινιας(torrent μεσω bit comet)εχει ενα αρχειο με καταληξη .avi δημιουργησα ενα αλλο αρχειο με καταληξη .srt με το ιδιο ονομα αλλα μου βγαζει το μυνηματο αρχειο .srt δεν το βρηκε καποις φιλος που μπορει ας με βοηθησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitk Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Γεια σας κατεβασα το προγραμμα αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη,ο φακελος της ταινιας(torrent μεσω bit comet)εχει ενα αρχειο με καταληξη .avi δημιουργησα ενα αλλο αρχειο με καταληξη .srt με το ιδιο ονομα αλλα μου βγαζει το μυνηματο αρχειο .srt δεν το βρηκε καποις φιλος που μπορει ας με βοηθησει. Φαντάζομαι ότι το srt είναι ένα text αρχείο που περιέχει τους υπότιτλους. Αν δεν τον βρίσκει αυτό σημαίνει. Εκτός από το extension (srt ή avi) το όνομα των αρχείων πρέπει να είναι ίδιο. Μήπως είναι ενεργοποιημένο το κρίψυμο του extension στα αρχεία και γίνεται κάποιο μπέρδεμα; Κοίταξε κενά, τελείες κτλ που διαφοροιποιούν το όνομα των δύο αρχείων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntsili Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μήπως έκανες upgrade στην τελευταία έκδοση και δεν αντικατέστησες όλα τα αρχεία με τα νέα; Ποτέ δεν είχα κάποια προηγούμενη έκδοση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitk Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ποτέ δεν είχα κάποια προηγούμενη έκδοση! Μυστήριο. Το κατέβασες από το link στο αρχικό ποστ; Tι Windows έχεις; Χρειάζεσαι NT/W2K/XP/Vista. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sniper man Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Κατεβασα τους υποτιτλους τους εβαλα μεσα στον φακελλο αλλα και παλι τιποτα την μια μου λεει οτι λειπει το αρχειο .avi και μια οτι λειπει το αρχεο srt, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitk Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν, δεν είναι ίδια τα ονόματα. Ερεύνησέ το. Δεν υπάρχει άλλη περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntsili Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μυστήριο. Το κατέβασες από το link στο αρχικό ποστ; Tι Windows έχεις; Χρειάζεσαι NT/W2K/XP/Vista. Όντως μυστήριο διότι τώρα το προγραμμά σου φίλε δουλεύει μια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μήπως είχες στο μηχάνημά σου το FixAVI; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ckabi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Σε αρκετές περιπτώσεις έχω πρόβλημα στη μετατροπή. βγάζει το μήνυμα: Cannot open "Filename.avi" (err:32) WARNING: 1FILE(S) FAILED. See above. Καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitk Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Σε αρκετές περιπτώσεις έχω πρόβλημα στη μετατροπή. βγάζει το μήνυμα: Cannot open "Filename.avi" (err:32) WARNING: 1FILE(S) FAILED. See above. Καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Σημαίνει ότι το αρχείο χρησιμοποιείται (ή έτσι νομίζουν τα Windows) από κάποιο άλλο πρόγραμμα. Κατέβασε ξανά το AVIAddXSubs. H τελευταία έκδοση (5.0) είναι πιο ελαστική σ'αυτό το θέμα (αν σου ξαναεμφανισθεί κάνε ποστ) και επίσης υποστηρίζει idx/sub υπότιτλους (beta). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα