dimitk Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω ένα πρόβλημα με το AviAddXSubs. Έχω μερικά avi που δεν μπορώ να τους ενσωματώσω υπότιτλους (βγάζει μήνυμα Operation Failed, χωρίς κάτι πιο περιγραφικό). Η μόνη διαφορά που έχω δει σε σχέση με άλλα avi (που σχεδόν ποτέ δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα) είναι ότι ο ήχος είναι σε format Vorbis. Δεν δουλεύει μήπως με τέτοιο format ήχου? Βγάζει σίγουρα αυτό το μήνυμα ή κάτι όπως "WARNING. FILES FAILED" κτλ. Σταματάει η εκτέλεση του προγράμματος ή το μήνυμα βγαίνει στο παράθυρο μηνυμάτων; Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να πειράζει η κωδικοποίηση του ήχου καθώς το πρόγραμμα δεν μπαίνει σ'αυτό το επίπεδο και απλώς κοπιάρει. Αλλά αφού λες ότι αυτή είναι η μόνη διαφορά σε όλα τα αρχεία που υπάρχει το πρόβλημα, πρέπει κάτι να υπάρχει που δεν είναι αναμενόμενο. Δυστυχώς δεν μπορώ να δω τι είναι αυτό αν δεν έχω τα αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dks_1979 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Έχεις δίκιο, αυτό είναι το μήνυμα. Δεν κλείνει, το βγάζει στο παράθυρο, προσπερνάει το συγκεκριμένο avi και πάει στο επόμενο. To video είναι σε DivΧ ή XVid (δεν θυμάμαι τι από τα δύο). Είναι σε πάρα πολλά αρχεία που έχω (επεισόδια της ίδιας σειράς από torrents, σε όσα δεν έχουν Vorbis δουλεύει κανονικά). Κι εγώ θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να το πειράζει το format του ήχου, αλλά για κάποιο λόγο αποτυγχάνει. Anyway, θα το ξανακοιτάξω μήπως φταίει κάτι άλλο. Σε ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitk Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Υπόψη ότι κυκλοφόρησε η έκδοση 4.0 που επιτρέπει την ενσωμάτωση μέχρι 2 υποτίτλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geosoho Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια δεν μπορω να κατεβασω το προγραμμα απο εδω:http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php μηπως υπαρχει καποιο αλλο link γιατι το παραπανω μου λεει συνεχως οτι δεν υπαρχει? ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως δεν βλέπεις το link? http://www.calcitapp.com/AVIAddXSub.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geosoho Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 δεν με βαζει ουτε στο link που μου εδωσες!! μου λεει πως δεν βρθηκε ο διακομιστης! μηπως καποιος μπορει να μου το στειλει σε zip? please... ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Αν ο dimitk δεν επιθυμεί το hosting σε άλλο server εκτός της σελίδας του, ας ποστάρει ή ας μου στείλει pm να το σβήσω άμεσα. AVIAddXSubs 4.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitk Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μάλλον θα είχε προσωρινά πρόβλημα ο server. Δεν βλέπω πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geosoho Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Σας ευχαριστω πολυ παιδια!! να ειστε καλα!! ολα οκ τωρα! κ παλι ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lioall Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 mporei kaneis na boh8hsei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lioall Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 einai katarxas kaneis edw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lioall Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 as moy steilei kapoios poy kozarei apo to proggrama email na brw mia lysh giati ta exw parei teleiws .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 den xerw ti paizei...trexw to prog to ftiaxnei olo mia xara kai meta sto neo arxeio den emfanizontai oi subs parolo pou tous energopoiw!kamia boh8eia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Για αναπαραγωγή στο pc μιλάς; η σε standalone player? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 file aplws to program sou ta spaei!! einai to best program ever gia subtitles!! na sou pw...paizei kai se vista? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα