skullman Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Καλημέρα παιδιά! Έχω το εξής προβληματάκι....... Έφτιαξα 1 κατεβαστήρι με P III 733Mhz, 128MB RAM, on board vga, Seagate 40GB κτλ. Έβαλα απάνω τα Tiny XP δοκιμαστικά, τα οποία είναι ακριβώς αυτό που θέλω (απίστευτα ελαφρά, σταθερά και μόνο όσα χρειάζομαι απάνω). Το πρόβλημά μου είναι οτι όταν αλλάζω την ρύθμιση στο Control panel - regional and language options - advanced - language for non Unicode programs σε Ελληνικά, πατώντας apply παίρνω το μήνυμα: "Unable to detect system locale - Please contact your system Administrator". Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να προσθέσω το αρχείο που λείπει κάπου, ή κάποιον άλλο τρόπο να μου δουλέψει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!
powersky Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 αν έκανες ένα search θα έβρισκες ότι το θέμα έχει απαντηθεί πολλές φορές. Εδώ είναι η λύση που έχει προτείνει ο χρήστης alkisg η οποία δουλεύει σε όλες τις εκδόσεις tinyxp. http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1237661&postcount=4 Χαιρετισμούς στα όμορφα Χανιά.
skullman Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Αν και έκανα search, είχα επικεντρωθεί στην λέξη Unicode, οπότε και δεν μου εμφανίστηκε το μήνυμα αυτό! Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση Powersky και αντιχαιρετώ από την πραγματικά όμορφη πόλη μας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.