Προς το περιεχόμενο

Μπορω να κανω τα vista xp?

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη δε μ αρεσουν ολα αυτα τα μπιχλιμπιδια των vista μπορω να τα απενεργοποιησω ολα και να γινουν σαν xp

(και οι φακελοι και τα control panel kai ola)

Δημοσ.
Επειδη δε μ αρεσουν ολα αυτα τα μπιχλιμπιδια των vista μπορω να τα απενεργοποιησω ολα και να γινουν σαν xp

(και οι φακελοι και τα control panel kai ola)

Μα αφού αυτή είναι η μαγεία των Vista.

Δημοσ.

για μαγεια δεν ξερω αλλα πρεπειι να εισαι μαγος για να βρεις αυτο που ψαχνεις ιδιως στα ελληνικα

( παντως οι φακελοι δεν αλλαζουν να γινουν οπως στα xp )

Δημοσ.

Τι μαγεία και κουραφέξαλα... τα διάφανα παραθυράκια και τα γυαλιστερά εικονιδιάκια είναι που κάνουν το λειτουργικό τελικά καλό ε;

Δημοσ.

συμφωνω

τι να τις κανω τις διαφανειες και τα ρολογακια και τις αηδειες ολες αυτες?

μηπως θα καθομαι να ανοιγοκλεινω τα μενου ολη τη μερα και να τα θαυμαζω?

το λειτουργικο πρεπει να ειναι οσο το δυνατο ελαφρυτερο για να μπορω να κανω τη δουλεια μου με τα προγραμματα μου

Δημοσ.

εγω τα xp εχω και δεν προκειται να τα αλλαξω

απλα ενας φιλος πηρε ενα pc και εχει εγκατεστημενα τα vista και εφοσον εχει και αδεια ελεγα να μην παμε σε xp αν γινεται

Δημοσ.

Για κάποιον όμως που τον ενδιαφέρει η εμφάνιση τα Vista δίνουν ρέστα!!!! ;-)

Για τους επαγγελματίες βέβαια είναι λίγο κουραστικά.

Δημοσ.
Για κάποιον όμως που τον ενδιαφέρει η εμφάνιση τα Vista δίνουν ρέστα!!!! ;-)

Για τους επαγγελματίες βέβαια είναι λίγο κουραστικά.

LOL ποια εμφανιση ρε μεγαλε?Για λειτουργικο μιλαμε οχι για την Belluci :P

Δημοσ.

Αν κανουμε οσα λεει το site τοτε τα vista δεν γινονται XP αλλα windows 2000 :???:

Γενικως μπορουμε να βαλουμε το κλασσικο theme των XP στα vista? Καλο και χρυσο το vista basic αλλα αν δεν μπορεις να δουλεψεις σε aero τοτε το XP style ειναι πιο της προκοπης...

Δημοσ.
LOL ποια εμφανιση ρε μεγαλε?Για λειτουργικο μιλαμε οχι για την Belluci :P

Το περιβάλλον Aero είναι φανταστικό. Σε αποδώσεις όμως για τους experts στους υπολογιστές είναι καλύτερα τα XP αφού τα Vista σε προστατεύουν υπερβολικά. (καλό για τους αρχάριους χρήστες.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...