teopanta1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 καλησπερα σε όλους λοιπον το προβλημα είναι το εξης εχω το nokia 6280 με μια καρτα μνημης 1 gb λοιπον συνδεω το κινητο στον υπολογιστη για να περασω δεδομένα , το προβλημα είναι ότι ενώ το κινητό παιρνει δεδομένα κάποια στιγμή μου βγάζει το μυνημα '' σφαλμα συνδεσης σε συσκευη Ι/Ο '' η κατι τέτοιο και ενώ η κάρτα είναι 1 gb την γεμίζει μέχρι τα 479 mb . . . . . παρακαλώ αν ξέρει κάποιος γιατί γίνεται αυτό ας μου στείλει μια λύση γιατί αυτή την στιγμή έχω μια κάρτα 1 gb και στην ουσία μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο τα 479 mb . . . .
olim Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 gia koita ligo sto kinito sou na deis an exei gemisei i karta mnimis i mporei na exei perasei diples egraffes. kai na ksereis otan to sindeeis me to PC sou ta bluetooth kleista.
teopanta1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 δεν νομιζω να είναι αυτό γιατι έκανα μορφοποιηση την καρτα και μετα πήγσ νσ την ξσνσγεμίσω και ξανα τα ιδια , το αγγλικο μυνημα ππου μου βγαζει τη σημαίνει ?
olim Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 gia ti de pas tin karta mnimis gia alagi na ksemperdeueis afou life time einai oles.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.