Προς το περιεχόμενο

Gamers 1982-1990 αναμνήσεις

ANEMOS-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υγ :σιγά μη μεγαλώσαμε..

Μεγαλώσαμε ... γεράσαμε ... αλλά θα παίζουμε για πάντα και δεν θα ντρεπόμαστε γι'αυτό.

Πολλοί μου τη σπάνε μερικοί που γουστάρουν games και τα αποφεύγουν γιατί δεν είναι ... σωστό ή γιατί είναι "μεγάλοι".

Λες και είναι κακό και πρέπει να δώσουμε εξηγήσεις σε κανέναν για το πως ξοδεύουμε τα λεφτά που βγάζουμε μόνοι μας πλέον.

Ή λες και το να πίνεις δηλητηριώδεις απομιμήσεις σκληρών αλκοολούχων ποτών με live τσιφτετελο-oriental υπόκρουση είναι ... ώριμη ψηχαγωγία!

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ είχα τον 6128 με πράσινη οθόνη...

πόσο έχω μετανιώσει που τον πούλησα... :(

βλέπω τις εικόνες και με πιάνει ρίγη...

Μακάρι να βρεθεί παιχνίδι που θα με καθηλώσει πάλι έτσι.

Όπως πιτσιρικάδες...

Δημοσ.

φαίνεται ότι δεν είμαστε μονο εμείς που αναπολούμε τα παλιά αλλα άκουσα ότι θα κυκλοφορήσει ένθετο περιοδικό στο PC Master (αν δεν έχει κυκλοφορήσει ήδη)

μάλλον είδαν την νοσταλγια μας και είπαν άντε να πουλήσουμε και τεύχη..

δε πειράζει όμως καλο είναι αυτό..να μαθαίνουν και οι νεότεροι με τι ξεκινήσαμε.

scanrx4kq1.jpg

Δημοσ.
Να πάω να scan-άρω και τα USER που έχω κάπου ξεχασμένα; :P

Κάπου έχω και αρκετά Pixel νομίζω.

εχω και γω παλια περιοδικα PIXEL & αλλα..

αν εινε να ποσταρουμε ομως.. να εινε απο τα παλια και σπανια..

θα δω και εγω μηπως βρω καποια..

:mrgreen:

Δημοσ.

φιλε Pytzamarama, ο σκοπός είναι να αναπολήσουμε και εδώ στο insomnia.

το site που λες ούτος η άλλος έχει κορεσμό από αυτά γιατί αυτό είναι ο σκοπός του.

είμαι μέλος εκεί & το διαφημίζω και στην υπογραφή μου.

με την πρώτη ευκαιρία θα φωτογραφίσω τα παλαιότερα εξώφυλλα τουλάχιστον να πoρωθούμε..

:mrgreen:

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά η ειδική λαβή ήταν πάνω-αντίθετη κατεύθυνση από τον αντίπαλο-και στα καπάκια κίνηση προς αυτόν με το fire πατημένο!

Δημοσ.

άμα έπιανε η γυριστή κίνηση έκοβε το κεφάλι αν ήταν ο αντίπαλος όρθιος ακόμα και άμυνα να έκανε...

όσο για το τερατάκι...η εταιρεία ανέφερε ότι ήταν μαιμού (χιμπατζής ή κάτι τέτοιο) που τραβούσε το σώμα και κλότσαγε το κεφάλι.

Εγώ το κατέβασα από κάποιο ελληνικό site μεταγρασμένο στα ελληνικά "Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ" με ωραία χρώματα...για έκδοση για PC

http://www.greekroms.net/english/download.php

Δημοσ.

Πως μου ήρθε αυτές τις μέρες και έκατσα να βρω παλιά παιχνίδια που είχα παίξει μικρός γώρω στο 1990.Τελικά κατάφερα να τα τρέξω τα περισσότερα και το μόνο που μπορώ να πω είναι πως συγκινήθηκα.Άντε να σταματήσεις το gaming έχοντας τόσο ωραίες αναμνήσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...