Προς το περιεχόμενο

περιοδικο AUDIO

pj2501

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

prin kapoia xronia eperna ena periodiko AUDIO to opio edine dwro kai ena CD audio opos sinithizontan.sto teyxos 25 an thimame kala eixe mia syllogh me agnostous sto eyrh koino ksenous sunthetes, kai enas apo autous htan o jhon strong.to cd to exo xasei dystyxos kai psaxno maniodos ma xwris apotelesma na vro esto to idio CD an to poulaei kapios h esto gia download apo to internet.na shmioso oti exo kanei mia sxetiki ereuna alla den vrika polla pramata gia ton sigkekrimeno.den thimame titlous tragoudion alla esto otidipote apo auton tha htan OK gia mena.opios gnorizei kati oi exeis tis gnoseis kai mporei na vrei tha eimoun eugnomon.

eyxaristo poly : Stathis

Δημοσ.

Τί μου θύμισες τώρα...

Τυχαία βρέθηκαν στα χέρια μου πριν πολλά χρόνια 2-3 AUDIO cds και μέσα σε αυτά είναι και το 25. Το άσχημο είναι πως δεν έχω τα κουτιά τους κι έτσι δεν ξέρω κι εγώ καλλιτέχνες και τίτλους. sad.gif

Θα με ενδιέφερε και μένα να βρίσκαμε κι άλλα τεύχη του περιοδικού.

Είχε πολύ ωραίες συλλογές. Κρίμα που σταμάτησε τόσο άδοξα... sad.gif

Έχεις κάποια στοιχεία για το τραγούδι μήπως και το αναγνωρίσω κάπως; happy.gif

Δημοσ.

Βρήκα το CD και σταθήκαμε τυχεροί...

Μου έβγαλε τους τίτλους το Winamp.

1. Mono Puff - Guitar Was The Case (2:37)

2. Full - He Pep! (3:07)

3. Ween - Japanese Cowboy (3:00)

4. Jack Logan - Chinese Lorraine (2:14)

5. Tom Robinson - Castaway (5:07)

6. Porcupine Tree - Waiting (4:27)

7. Rain On Bamboo - Point-Blank (3:49)

8. Jack - Biography Of A First Son (3:09)

9. Ani DiFranco - Outta Me, Onto You (4:36)

10. Spain - Untitled #1 (6:35)

11. Ed Kuepper - Everything I 've Got Belongs To You (4:12)

12. The Shell - Petrol Smile (2:20)

13. The Secret Goldfish - Seasick (2:51)

14. Smog - I Break Horses (4:39)

15. Cows - The Warden (4:31)

16. Bob Brozman & His Thieves Of Sleep - East (5:55)

17. Γιάννης Σπυρόπουλος - Φάνηθι (3:03)

18. No-Man - Angeldust (9:08)

Υπάρχει περίπτωση το «AUDIO 25» να μην είναι το CD του 25ου τεύχους;

Δημοσ.

Πάντως, μιας και αναφέρθηκε, αν έχετε ένα κομμάτι και δεν γνωρίζετε κανένα στοιχείο γι αυτό κατεβάστε το tunatic το οποίο μόλις του παίξεις ένα μικρό κομμάτι από ένα τραγούδι αναγνωρίζει ποιο τραγούδι είναι.

Δημοσ.
Πάντως, μιας και αναφέρθηκε, αν έχετε ένα κομμάτι και δεν γνωρίζετε κανένα στοιχείο γι αυτό κατεβάστε το tunatic το οποίο μόλις του παίξεις ένα μικρό κομμάτι από ένα τραγούδι αναγνωρίζει ποιο τραγούδι είναι.

Ναι, αν πρόκειται για καμιά Madonna και καμιά Britney... razz.gif

Έχει πολλή δουλειά ακόμα για να γίνει αξιόλογη η βάση του... neutral.gif

Για να καταλάβεις, 9 στα 10 τραγούδια που έχω δοκιμάσει, δεν τα έχει αναγνωρίσει. x.gif

Επί του θέματος... happy.gif

Μήπως είναι αυτός που ψάχνεις και το τραγούδι που θέλεις βρίσκεται σε αυτό το album; happy.gif

Δημοσ.

Eγω εχω σχεδον ολα τα τευχοι του καλυτερου κατα την γνωμη μου περιοδικου

στο ειδος του που κυκλοφορησαν στην Ελλαδα του AUDIO. Ολα τα cd του περιοδικου αντιστοιχουν με το τευχος τους και μην ξεχνατε οτι την επιλλογη των τραγουδιων την εκανε ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΖΗΛΟΣ ο οποιος για οσους δεν ξερουν εχει τρομερες γνωσεις και ιδιετερα στην ανεξαρτητη μουσικη σκηνη .

Δημοσ.

malon den tha einai sto CD 25 opos fenete...ekana metakomisi prin ena xrono kai exasa polla CD. kapios prin eipe oti exei polla CD tou teuxous an mporei na psaksei parakalo gia jhon strong. an thimame kala <<in your dreams>> to name tou song.

eyxaristo kai pali gia thn prosfora sas

Δημοσ.

twra me provlimatises... alla gia na to les malon apo alli sillogh periodokou tha htan... isos apo to Hxos giati mono auta ta 2 eperna ..ti na po eyxaristo gia tin voitheia pantos

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...