apostol1s Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 iparxei kapio kalo programma gia na organoso se katalogous ta mp3 pou exo kai tis tainies?
Stavros_Ribo Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Για τις ταινίες ξέρω το Coollector 1.02 αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει τα mp3. Από το google θα βρεις αρκετά site για Download.
gagarin Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Λοιπον για mp3 δες το Advanced Disk Catalog... K για τις ταινιες σου δες το All My Movies... To πρωτο ειναι πολυ παλιο αλλα ειναι οτι καλυτερο εχω βρει αν δεν μπορεις να το βρεις στειλε pm να στο στειλω...
Cloud_7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Για μένα το πιο κορυφαίο που δεν θα το άλλαζα με τίποτα είναι το MediaMan. Βρίσκεις ανά πάσα στιγμή όποια ταινία θέλεις από αυτές που έχεις οργανώσει (και όχι μόνο ταινίες, και μουσική, βιβλία, περιοδικά, και ότι άλλο έχεις οργανώσει). http://www.imediaman.com/download.html Ορίστε και μια δικιά μου εικόνα
Jojos170304 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Επίσης πολύ καλό για ταινίες είναι το Movie Collector από Collectorz.com Τσέκαρε εκεί υπάρχουν προγράμματα αντίστοιχα κ για μουσική, βιβλία κλπ. Για MP3 πάντως θα πρότεινα το Media Monkey ή το Album List που έχει ενσωματωμένο το foobar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.