alexvas Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Παιδια καλησπερα σας, Μολις σημερα εκανα μια αγορα ενος DVP 3142 με τον τελευταιο divx player απο οτι μου ειπανε αλλα δεν μου ειπανε οτι δεν διαβασει ελληνικους υποτιτλους . Υπαρχει περιπτωση να βρουμε κατι η να το επιστρεψω πισω. Επειδη μου αρεσει αν υπαρχει firmware θα ητανε καλο να με βοηθησετε. Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις
one_dj Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Παιδια καλησπερα σας,Μολις σημερα εκανα μια αγορα ενος DVP 3142 με τον τελευταιο divx player απο οτι μου ειπανε αλλα δεν μου ειπανε οτι δεν διαβασει ελληνικους υποτιτλους . Υπαρχει περιπτωση να βρουμε κατι η να το επιστρεψω πισω. Επειδη μου αρεσει αν υπαρχει firmware θα ητανε καλο να με βοηθησετε. Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις φιλαρακι εχω και εγω το ιδιο player πηγαινε εδω http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=6162 κατεβασε το προγραμα κανε την διαδικασια που λεει...μετα γραψε το σε cd η dvd και το βλεπεις...πατας το κουμπι subtitle και παιζουν κανονικα ελληνικοι υποτιτλοι.ειναι μια προσωρινη λυση μεχρι να βγαλουν firmware. ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Asxetius για την λυση που εδωσε!!!!
psil0s Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα και απο εμένα, μολίς αγόρασα ένα philips DVP3142/12. Όπως φαντάζεστε δεν παίζει ελληνικους υπότιτλους..Υπάρχει μήπως κάποιο firmware? Στην πρώτη σελίδα του εγχειριδίου αναφέρει κάποια Language code, όπως ελληνικά 6976. Υπάρχει μήπως δυνατότητα να βάλω κάποιο κωδικό και να υποστηρίζει την γλώσσα.. Έτσι διάβασα τουλάχιστον για κάποιο LG player. Ευχαριστώ..
Neo_geo Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Υπάρχει νέο firmware που υποστηρίζει ελληνικά: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=GR&slg=ELL&cat=DVD_HOME_THEATER_CA&sct=DVD_PLAYERS_SU&session=20080424094837_147.102.140.31&grp=HOME_ENTERTAINMENT_GR&ctn=DVP3142/12&mid=Link_Software&hlt=Link_Software Είναι για το Philips DVP3142/12, αλλά δουλεύει και για το DVP3144 κανονικά. Οδηγίες έχει στο link.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.