Προς το περιεχόμενο

τι καρτοκινητη να παρω?

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν κανα 6μηνο πηρα frog αλλα εδω και δυο μερες αρχισε να κανει τα ιδια "κολπακια" με την παλια καρτοκινητη μου (what's up)...και τωρα ειμαι ξανα για αλλη εταιρια...

λοιπον εχει να μου προτεινει κανεις καμια τηλ. εταιρια που οταν τηλ. για να μαθω το υπολοιπο μου να μην μου λεει στην αρχη διαφορες αλλες διαφημισεις της εταιριας της? και απλος να λεει το υπολοιπο μου

Δημοσ.

δεν με ενδιαφερει τοσο η χρεωση αλλα το να μην μου σπανε τα νευρα μου οταν τηλεφωναω για να μαθω το υπολοιπο μου...δεν θελω να ακουω τις διαφησεις για τα καινουρια πακετα τους... ξερει κανεις καμια αλλη που να μην το κανει?

Δημοσ.
Tim kai Q den paizoun KATHOLOU diafhmiseis otan kaleis gia ypoloipo.

Και εγώ με Vodafone δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο. Αυτό τον καιρό σπάει ταμεία η Wat's Up με το πρόγραμμα Call Them All 600.

Δημοσ.

vale syndesi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kai asta auta...ftiakse ena program..me posa min..poso xrono omilias theleis...

kai exeis to kefali sou isixo..+ksereis poso tha sou erthei sto telos tou mina pano kato...

enimeronesai me tis kainourgies upiresies..(vodafone) posa euro logariasmo exeis kaneis..kai to vasikotero exeis kinito opote to xreiasteis...oxi..den pairno til giati den exo karta...

ektos kai an thes to kartokinito gia deutero noumero opote allazei..

Δημοσ.
Epishs trws kai 2 eurw to mhna foro... alla de se peirazei... exeis symvolaio!!!

2??? Εγώ δίνω 10...(λόγω του ύψους του λογαρισμού) αλλά έχω συμβόλαιο όπως είπες....

Μας τα παίρνουν απο παντού....

Δημοσ.

to problima me to simboleo einai oti den mporeis na elensis ton logariasmo soy...

malon gia mo mad 8a pao...

me tin mo mad mporo na mpeno sto wap?

mpika sto site toys alla den katafera na bgalo akri...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...