Προς το περιεχόμενο

Vivodi Telefonet+

vdanasto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βάλω σε σπίτι που θα πάμε κάποιο πακέτο 2Play εναλλακτικού παρόχου, και το πακέτο της Vivodi στα 10Mbps με 35€ μου φαίνεται το πιο συμφέρον. Θα ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος από εσάς το έχει βάλει, και ποιές εντυπώσεις έχει (από όλες τις απόψεις, ταχύτητα Internet, ποιότητα συνομιλίας, και πόσο τελικά είναι το Upload). Επίσης, αν είναι δυνατή η τοποθέτησή του εάν δεν υπάρχει ήδη τηλέφωνο από τον ΟΤΕ. (Υπάρχει γραμμή,απλά έχουμε κόψει το τηλέφωνο γιατί το σπίτι ήταν ακατοίκητο). Χρειάζεται να έχει ενεργή γραμμή για να βάλω Vivodi?

Δημοσ.

σε συο μηνες++ που θα κανει να ενεργοποιηθει εχεισ καιρο να τα μαθεις ολα αυτα. εγω περιμενω ηδη δυο μηνες...

Υπομονη και η μεγαλη μερα ερχεται

Δημοσ.

Επειδη δεν εβρισκα λυση και με ειχαν κανει μπαλακι ΟΤΕ και Vivodi, ο ενας ελεγε δεν εχω λαβει καμια αιτηση και ο αλλος λεει οτι την εχει στειλει και μου τα ειχαν κανει μπαλονια εστειλα μια εγγραφη καταγγελια στην ΕΕΤΤ και σχολασε η υποθεση. Τωρα αναμενω εγγραφως τα αποτελεσματα απο την ΕΕΤΤ και την επιλυση του προνληματος μου.

Δημοσ.

δεν χανεται τιποτα να περιμενετε ολες οι εταιριες με τα πολλα mb ετσι ειναι...γιατι δεν ηταν ετοιμες ολες οι περιοχες ασχετα με το τι λενε τα wizard οταν βαζετε το τηλ.

Δημοσ.

Τελικα αποφασισα να βαλω αυτο το πακετο. Το upload τελικα θα ειναι 512kbps. Μετα απο επικοινωνια μου με την εταιρεια με ενημερωσαν οτι κανουν αριθμοδοτηση (μπορουν δηλαδη να σου δωσουν αυτοι αριθμο). Πηρα και τη Forthnet, αλλα δυστυχως πρεπει να εχεις ηδη ΟΤΕ για να περασεις σε αυτους (δεν κανουν ακομα αριθμοδοτηση). Σκεφτομουν και Tellas, αλλα απο 2 φιλους που την εχουν στα σπιτια τους, δεν ακουσα και τα καλυτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...