Προς το περιεχόμενο

Operation Flashpoint 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Tι είναι το ΑΝΣΚ ???

Δηλαδή κάθε φορά που χάνεις ξεκινάς την αποστολή από την αρχή και ας είχες ολοκληρώσει κάποια objectives ???

ΑΝΣΚ= ΑΝτικειμενικός ΣΚοπος ή αλλιώς objective. Νομίζω πως ανάλογα το επίπεδο δυσκολίας σώζει ανά ΑΝΣΚ ή 1-2 φορές κατά τη διάρκεια της αποστολής.

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπερα εχω κολλησει σε ενα σημειο οπου λεει συγκεκριμενα destroy PLA forces at defences παω στο σημειο αυτο τους σκοτωνω ολους και αφου τρωω και τον τελευταιο μου βγαζει mission failed αμα καποιος γνωριζει ας με φωτησει γιατι εχω κολλησει για τα καλα :mad:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Κανονικά δουλεύει το SLI στην σειρά 195.xx των ForceWare

Χμμ παραξενο..Ειναι το μονο παιχνιδι που η μια καρτα δουλευει στους 65 βαθμους ενω η δευτερη idlaρει στους 41.Οι drivers που εχω ειναι οι 195,55.Ακομα και το nhancer δειχνει να μη δουλευει το sli.

*edit πισω στους 191.07 και ολα δουλευουν ρολοι παλι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έβαλα το παιχνίδι αλλά όταν πάω να δημιουργήσω λογαριασμό για ον λαιν ή να δώσω οναμα στο σινγκλ όλα τα πλήκτρα γράφουν (αριθμοί, κόματα, σλας, έντερ κλπ) εκτός όσων δίνουν αλφάβητο (κεφαλαία ή μικρά) αγγλικό ή ελληνικό. Έχω σπάσει το κεφάλι μου. Δεν μπορώ να κάνω λογαριασμό γιατί δεν μπορώ να δώσω ηλεκτρονική διεύθυνση. Έχω τα αγγλικά βιστα μπισνες 32βιτ και είναι ενημερωμένα . Τί να κάνω?

Δημοσ.

Κάποιος pls,

γιατί δεν γράφουν τα πλήκτρα με τα γράμματα ενώ δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα τα πλήκτρα των αριθμών κλπ ?

Δημοσ.

Είχες δίκαιο η γλώσσα πρέπει να ήταν. Όμως όπου και να γυρνούσα το πληκτρολόγιο ελληνικά ή αγγλικά δεν έγραφε. Τελικά ξετσέκαρα το Auto Adjust από το εικονίδιο της γλώσσας και ...έγραψε.

Ευχαριστώ για την παρατήρηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...