sozz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 ειναι η μεγαλυτερη πατατα!!!!! αλλου βαρας και αλλου παει η σφιαρα λιγο ιντερνετ ειχε καλο αλλα προρειμω το cod4(να φανταστειτε προτιμησα αυτη τη μουφα απο την αλλη μουφα )
newlynx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 H σφαίρα πάει αλλού γιατί εκτελεί καμπύλη τροχιά. Δεν είναι cod όπου και στα 300 μέτρα πάει ευθεία.....ότι κάτσει πάντως ο καθένας..... Οποιαδήποτε φυσική εκτός doom,quake,cod εκπλήσσει!!!!! :)
nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Θα καταλάβαινα να κριτικάρει κάποιος το OF2 αν έχει παίξει είτε το πρώτο Operation Flashpoint είτε τα Arma 1/2. Αλλά το να συγκρίνουμε αυτά τα παιχνίδια με fps τύπου CoD είναι εντελώς άκυρο, είναι πρακτικά άλλο genre...
ksaplostra Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 με κουμπι use Ολα τα πλήκτρα του πληκτρολογίου εχω δοκιμάσει και εννοείται οτι το πρώτο πραγμα που δοκίμασα ηταν η συντόμευση του use
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Στο κάνει σε όλα τα weapons crates? Και να μην λέμε και ότι θέλουμε, το game είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε realistic warfare online fps. Το Arma πάντως το πάτησε.
ksaplostra Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Στο κάνει σε όλα τα weapons crates? Και να μην λέμε και ότι θέλουμε, το game είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε realistic warfare online fps. Το Arma πάντως το πάτησε. Ναι σε όλα,ακόμα και στα πτώματα..Μένω απο σφαίρες και μετά δε ξέρω τι να κάνω.. Ελα γαμώτο και ήθελα να παίξω κάτι σε γκοστ ρικον ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:30 ---------- Να επιμείνω στο flahpoint έστω και χωρις δυνατότητα αναπλήρωσης υλικού ή να μετακομίσω στο ARMA2; Θέλω κατι οσο πιο δυνατόν κοντά στο γκοστ ρικον.
ksaplostra Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Με το θέμα όμως των πυρομαχικών τι γίνεται; Με το πιστολάκι τη βγάζω....Έχω βάλει το use στο enter,παίζει κάνα ρόλο αυτο;
polonos1313 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Guys κατά την διάρκεια μιας αποστολής πως γίνεται να κάνω save ??? Είμαι στην 2η αποστολή και ολοκληρώνω το secondary objective και μόλις ανατινάζω το φορτηγό με τον πύραυλο που είναι primary objective μου προστίθεται νέο primary objective και αρχίζουν και μας κάνουν ντου από παντού και χάνω.Μόλις χάσω η μόνη επιλογή που μου βγάζει είναι restart mission και με ξαναβγάζει από την αρχή.Γιατί δεν κάνει save σε κάθε objective που ολοκληρώνω ??? By the way πολύ δύσκολο το game και πολύ ρεαλιστικό.Μου αρέσει που τους εχθρούς τους πετυχαινεις με μια σφαίρα και πέφτουν κάτω ανύμποροι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ksaplostra dude μάλλον πρέπει να κανεις ξανά install man, είμαστε γύρο στα 4 άτομα που παίζουμε και κανένας δεν έχει το πρόβλημα αυτό. απλά make sure να κρατήσεις τα save σου
polonos1313 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Παίδες θα μου εξηγήσει κανείς τι παίζει με τα saves ???
ksaplostra Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Παίδες θα μου εξηγήσει κανείς τι παίζει με τα saves ??? save δεν κάνει,απλά σώζει τα checkpoint όσο ακολουθείς τους ΑΝΣΚ. Υγ.Τελικά το πρόβλημα με το use ήταν οτι δεν δέχεται άλλο πλήκτρο πλην του Ε...Καλά κορυφαίος προγραμματισμός. Εν τω μεταξύ,το ΑΙ είναι λίγο για κλωτσιές; Ειναι κα κάπως εύκολο μπορώ να πω,γραφικά μετριοτατα αλλά εντάξει οταν έχεις ενα χάρτη 150 τετραγωνικά χιλιόμετρα ειναι αναμενόμενο.
polonos1313 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 save δεν κάνει,απλά σώζει τα checkpoint όσο ακολουθείς τους ΑΝΣΚ. Tι είναι το ΑΝΣΚ ??? Δηλαδή κάθε φορά που χάνεις ξεκινάς την αποστολή από την αρχή και ας είχες ολοκληρώσει κάποια objectives ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.