Προς το περιεχόμενο

Operation Flashpoint 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το εχω τελειωσει και μου εχει αφησει καλες εντυπωσεις . Ειναι καλο παιχνιδι και αξιζει καποιος να ασχοληθει ( και του αρεσει τα FPS ) .

Στην αρχη ειναι λιγο .... μεχρι να μπεις στο πνευμα . Ξεχνα το τρεχω και πυροβολω ( δεν ειναι COD ) θελει προσοχη στις κινησεις σου . Πολλες φορες τρως μια σφαιρα και ξαπλα ...

Δημοσ.

To post αφορα το Xbox 360, συγνωμη για το οfftopic αλλα δεν εχει ανοιχτει θεμα στις κονσολες.

Ρε παιδια, οταν παιζετε co-op μαζι με αλλα 2 ατομα + το bot στο Xbox Live γιατι οταν χασουμε ολοι μας κανει restart ΟΛΗ την αποστολη; τη μ@μ@κι@ ειναι αυτη ρε;

Καθε φορα που πεθαινουν οι αλλοι 2 ο ενας πρεπει να κανει τη κοτα μηπως χασει και παιξεις ολη την αποστολη απο την αρχη!!!! ΕΛΕΟΣ!!

στο νορμαλ το παιζουμε...

Υπαρχει λυση;

edit: Τωρα ειδα οτι ο {TDi}Dj2k..infc με καλυψε πληρως, τι ειδους μαλακια ειναι αυτη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Δημοσ.

Καλά είπαμε θέλει ένα καλο patch και από ότι διάβασα στα official forums είναι under development...εδώ μπορείς να παίζεις σε ranked servers με pirate copy, τι να λέμε!!! Πάντως μέχρι να βγει κάνα BF μια χαρά είναι.

Δημοσ.
Το ότι δεν έχει checkpoints στο co-op είναι τραγικό λέμε...patch it now!!!

Τι checkpoints? Τι ιεροσυλίες είναι αυτές? Για να χαθεί η μαγεία, όπως στο ανυπέρβλητο πρώτο OF, που σε άφηνε να κάνεις μόνο ένα save ανά αποστολή (αν θυμάμαι καλά είχε και mode χωρίς καθόλου save)?

Δημοσ.

Το να μην έχει checkpoint σε περίπτωση που πεθάνεις okay, αλλα άμα κανεις fail objective επειδή τα bots είναι ότι νάνε είναι ηλίθιο k κουραστικό, στο κάτω κάτω οι διαδρομές που έχεις να κανεις είναι πολλά χιλιόμετρα ;)

Δημοσ.
Τι checkpoints? Τι ιεροσυλίες είναι αυτές? Για να χαθεί η μαγεία, όπως στο ανυπέρβλητο πρώτο OF, που σε άφηνε να κάνεις μόνο ένα save ανά αποστολή (αν θυμάμαι καλά είχε και mode χωρίς καθόλου save)?

ας έχει save και άσε εμάς τους ιερόσυλους να το σώζουμε:P...οι υπόλοιποι ας μη κάνουνε save...απλά πράματα

Δημοσ.

3 ήταν , το θέμα είναι πως αυτός είναι ο χαβαλές να μπείς λίγο στο πετσί του ρόλου με 3 φιλαράκια να γουστάρετε.

FREE TIP : Στο multiplayer (όχι μονο online αλλά και LAN ) γράφτε την IP ενός απτους φίλους σας με το καλύτερο upload και δυνατότερο CPU και θα μπείτε στο lobby όλοι , δε χρειάζετε hamachi κτλ.

Δημοσ.

Όχι, δεν ήταν 3. Πρέπει να ήταν ανάλογα με το difficulty που έβαζες. Εγώ είμαι απόλυτα σίγουρος ότι έπαιζα σε επίπεδο που σε άφηνε να κάνεις μόνο ένα save και κάθε φορά έπρεπε να σκέφτομαι προσεκτικά που θα το χρησιμοποιήσω, για να μην σπαταληθεί άδικα.

Νομίζω όμως ότι στο δυσκολότερο επίπεδο δεν σε άφηνε καν να σώσεις, έπαιζες μία κι έξω. Αυτοί οι περιορισμοί (συν το ότι με μια-δυο σφαίρες πέθαινες) έκαναν το παιχνίδι να ξεχωρίσει πολύ από τα fps της εποχής και πραγματικά σε έκαναν να παίζεις με εντελώς διαφορετικές τακτικές από τις συνηθισμένες (κοινώς ο σκοπός δεν ήταν το headshot, αλλά να βγεις ζωντανός από τη μάχη...)

Δημοσ.

Ρε παιδια ειπα να το δοκιμασω αλλα οταν παω να ανεφοδιαστώ πατώντας το use και μου ανοίγει το μενού με τα πυρομαχικά κλπ,αφου επιλέξω τι θελω δεν μπορω να βγω και να συνεχίσω κανονικα στην αποστολή..Κοίταξα στα controls του παιγνιδιου αλλα τιποτα..εχω πατήσει ολα τα πλήκτρα ενα ενα αλλα και παλι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...