Προς το περιεχόμενο

Operation Flashpoint 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Kαμια σχεση τα 2 παιχνιδια.Το Arma2 ειναι εξομοιωτης πολεμου(και νευρων),το dragon rising ειναι αρκετα ρεαλιστικο σε hardcore επιπεδο αλλα δεν παυει να ειναι fun.Το arma2 ειναι σαφως βαρυτερο αλλα φυσικα δεν μπορουν να συγκριθουν τα γραφικα τους.Το πρωτο εχει φωτορεαλιστικα γραφικα ενω το δευτερο κονσολας 2006(και πιο βελτιωμενα σε Pc,ειδα screenshots απο x360 και τα γραφικα ηταν επιεικως απαραδεκτα).

Thanks for the info !!!

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά μου το έφερε ο θείος και παρατήρησα οτι το online δουλεύει κανονικά. Είστε να φάμε τους κακούς κινέζους παρέα σε κανένα coop;

Δημοσ.

Πόσο θα γουστάρω να είναι κομπίνα της Codemasters για να δει πόσοι προτιμούν το τσαμπέ και μετά να σερβίρει περισσότερες καθυστερήσεις στα επόμενα παιχνίδια.

Μην παραπονιέστε λοιπόν για τις καθυστερήσεις που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό στα PC games. If you like it... buy it!

Δημοσ.
If you like it... buy it!

what If we don't like it?

Σοβαρά, δεν μου άρεσε η πρώτη επαφή με το παιχνίδι. Μενού προσεγμένα, μουσική καλή, γραφικά μέτρια (καμία σχέση με το τι μας δείχνανε), και χειρισμός κάτω του μετρίου. Μου άρεσε που αυτό το γ*****νο το mouse acceleration δεν γίνεται να το απενεργοποιήσεις. Ειλικρινά, περίμενα περισσότερα. Τώρα άααμα βγάλουν κάνα patch μήπως διορθώσουν καθόλου τον χειρισμό...

Είδωμεν.. :-(

Δημοσ.

To έπαιξα για ακριβώς 5 λεπτά διότι δεν είχα χρόνο και τα γραφικά μπορώ να πω οτι είναι κάτι καλύτερο από μέτρια.Για το gameplay δεν μπορώ να έχω κάποια άποψη γιατί όπως προαναφέρω το έπαιξα για 5 minutes.Πάντως πρέπει να έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στον ήχο.O ήχος των όπλων είναι πολύ κ@ύλ@ !!!Έριξα μια μακρινή βολή με το grenade launcher και αφού σκάσει η βόμβα ο ήχος της έκρηξης κατέφθασε μετά από ένα sec.

Δημοσ.

Τι γραφικα περιμενστε δηλαδη?Η κονσολα ηδη κοντευει να κλεισει 4ετια,Μονο στα sports games υπαρχει προσπαθεια για καλυτερα γραφικα.

Δημοσ.

ενταξει το παιχνιδι εχει πολλες επιλογες ειδικα οσον αφορα το πως θα κουμανταρεις την ομαδα σου. Ακομα δεν εχω καταλαβει τι συμφερει να κανεις γιατι δεν ξερω κατα ποσο το ΑΙ των εχθρων σε ωθει να παιξεις πιο εξυπνα.

Παντως εγω εχω κολησει στην 3 νομιζω αποστολη που πρεπει να υπερασπιστω ενα χωριο και μου την πεφτουν απο παντου.

Απο την μια το παιζουν ρεαλιστικο να πεθαινεις με μια σφαιρα και απο την αλλη πρεπει να σκοτωσω πανω απο 50 ατομα μονος μου σχεδον.

Αν καποιος την εχει περασει ας δωσει καμια συμβουλη!

Δημοσ.
ενταξει το παιχνιδι εχει πολλες επιλογες ειδικα οσον αφορα το πως θα κουμανταρεις την ομαδα σου. Ακομα δεν εχω καταλαβει τι συμφερει να κανεις γιατι δεν ξερω κατα ποσο το ΑΙ των εχθρων σε ωθει να παιξεις πιο εξυπνα.

Παντως εγω εχω κολησει στην 3 νομιζω αποστολη που πρεπει να υπερασπιστω ενα χωριο και μου την πεφτουν απο παντου.

Απο την μια το παιζουν ρεαλιστικο να πεθαινεις με μια σφαιρα και απο την αλλη πρεπει να σκοτωσω πανω απο 50 ατομα μονος μου σχεδον.

Αν καποιος την εχει περασει ας δωσει καμια συμβουλη!

Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο . Θελει απλα εξοικειωση με το ολο συστημα εντολων .

Οσο γαι το σημειο που λες . Απλα μεινε στη θεση που σου δειχνει η σημαια . Δωσε εντολη στους ανδρε σου να αμυνθουν στο συγκεκριμενο σημειο , αυτοι θα παρουν τις θεσεις που πρεπει . Οι " ορθες " των εχθρων θα ερχονται απο εμπρος ( στο πολυβολο ) και δεξια . Αυτος ειναι και ο τομεας δραση σου . Τους αλλους ( εχθρους ) που θα ερθουν απο αλλες κατευθυνσεις τους αναλαμβανουν αλλοι συμμαχικοι στρατιωτες που εχουν συνταχθει στο γυρω χωρο .

Δημοσ.
Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο . Θελει απλα εξοικειωση με το ολο συστημα εντολων .

Οσο γαι το σημειο που λες . Απλα μεινε στη θεση που σου δειχνει η σημαια . Δωσε εντολη στους ανδρε σου να αμυνθουν στο συγκεκριμενο σημειο , αυτοι θα παρουν τις θεσεις που πρεπει . Οι " ορθες " των εχθρων θα ερχονται απο εμπρος ( στο πολυβολο ) και δεξια . Αυτος ειναι και ο τομεας δραση σου . Τους αλλους ( εχθρους ) που θα ερθουν απο αλλες κατευθυνσεις τους αναλαμβανουν αλλοι συμμαχικοι στρατιωτες που εχουν συνταχθει στο γυρω χωρο .

εμένα πάλι οι εντολές και το σύστημα μου φάνηκαν αρκετά εύκολα και κατανοητά...καλό παιχνίδι και έχει όσο ρεαλισμό χρειάζεται ώστε ναμ η γίνεται σα το arma2 που είναι εντελώς simulation...είναι μάλλον ανάμεσα στα modern warfare και αυτό

Δημοσ.
εμένα πάλι οι εντολές και το σύστημα μου φάνηκαν αρκετά εύκολα και κατανοητά...καλό παιχνίδι και έχει όσο ρεαλισμό χρειάζεται ώστε ναμ η γίνεται σα το arma2 που είναι εντελώς simulation...είναι μάλλον ανάμεσα στα modern warfare και αυτό

Εχεις δικιο . Ειναι κατανοητο το συστημα εντολων αλλα ... ευκολο ...χμμ...Οταν εισαι σε διαδηκασια μαχης ειναι ..λιγο μπερδεμα , που πρεπει να κινηθεις γρηγορα .

Ναι . Ειναι αρκετα ρεαλιστικο . Με καλα γραφηκα στο ανοικτο τοπιο , η βλαστηση εχει αποδοθει αρκετα καλα . Ο ηχος εξισου καλος ( μου αρεσει η καθυστερησει που κανει ο ηχος να φτασει οταν μια οβιδα σκαει μακρια . Πρωτα βλεπεις την εκρηξη και μετα ακους των ηχο , πολυ ρεαλιστικο ) .

Το μονο που με εκνευριζει ειναι που δεν μπορω να βρω τα πτωματα των νεκρων μεσα στα χορτα για να παρω τα οπλα τους και τις σφαιρες . Ακουω τους στρατωτες " body found " και " body found " αλλα εγω πολυ δυσκολα " body found " :-):-)

Δημοσ.

Έπαιζα και σε μια φάση μπλοκάρει το όπλο, σαν βλάκας προσπαθούσα να το ξεμπλοκάρω πατώντας το αντίστοιχο κουμπί αλλά πάπαλα.

Η υπομονή μου εξαντλείται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...