BossDoc Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Αγορασμένη 2000.Ετοιμάζεται να πάει στα σκουπίδια. Η εικόνα είναι λές και έχει χαλάσει η κάρτα γραφικών (αν ηταν PC) Ο τεχνικός λέει 200 ΕΥΡΟ για να φτιάξει. Καλά άμα ξαναπάρω SONY εμένα να με φτήσετε. Καμιά πρόταση για άλλη μάρκα??
thanocaster Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δυστυχώς οι LCD έχουν ακριβό service -όχι μόνο οι Sony-. Κοίτα μήπως μπορεί κάποιος ηλεκτρολόγος εκτός Sony να κάνει τίποτα...
BossDoc Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Εκτός SONY πήγα.Εκεί θέλανε 10 ευρο να τη μεταφέρουνε μόνο στο SERVICE
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Αγορασμένη 2000.Ετοιμάζεται να πάει στα σκουπίδια. Η εικόνα είναι λές και έχει χαλάσει η κάρτα γραφικών (αν ηταν PC) Ο τεχνικός λέει 200 ΕΥΡΟ για να φτιάξει. Καλά άμα ξαναπάρω SONY εμένα να με φτήσετε. Καμιά πρόταση για άλλη μάρκα?? Mήπως πάνε να σου φάνε φράγκα; Έχω 32άρα CRT Sony τηλεόραση από το 2000 και μία φορά πριν 2 χρόνια είχαν χαλάσει τα χρώματα. Την πήγα σε τοπικό ηλεκτρονικό (ο οποίος είναι και εξουσιοδοτημένος της Sony) και μου πήρε το αστρονομικό ποσό των... 76 ευρώ. Έκτοτε δουλεύει τέλεια. Και καθημερινά (μόνο DVD).
BossDoc Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Αυτο μονο αυτός το ξέρει.Εγώ δεν θα το μάθω, εκτός αν βρώ κάπιον με τα ίδια προβλήματα που να έχει δώσει λύση.Που σημένει ότι ξέρει πόσο κάνει η ζημιά. Η να μάθω να φτιάχνω για να ξέρω απο πρώτο χέρι τι θέλει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.