Giwrgos7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Το παραθυρο που σου βγαζει σε ρωταει ποιον display manager θες για default. GDM ειναι του gnome και KDM του kde. Αναλογα με το ποιο περιβαλλον χρησιμοποιεις πιο συχνα πρεπει να διαλεξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omnislash Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Το παράθυρο πως το ξαναβγάζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ancientlight13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Εγκατέστησα για πρώτη φορά Ubuntu 7.04 και τους drivers για μια ATI 9550 όμως πλέον δεν εχω πρόσβαση στα εφέ επιφάνειας εργασίας. Έκανα κάτι λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Το παράθυρο πως το ξαναβγάζω Μπορεις να το αλλαξεις χειροκινητα πηγαινοντας στο /etc/X11/default-display-manager. Για KDM θα βαλεις /usr/bin/kdm και για GDM /usr/sbin/gdm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omnislash Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Επειδή είναι root δεν μπορώ να το πειράξω.Πως μπορώ να μπω από κονσόλα ώστε να αποκτήσω δικαιώματα root; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omnislash Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Αν σβήσω όλα τα partiton του ubuntu με το gparted που είναι στο live cd του ubuntu και μετά τον επανεγκαταστήσω θα χω πρόβλημα με τον grub ή όχι;Χωρίς να βγάλω το live cd καθόλου και να μπουτάρω windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ViPeRMaN Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Επειδή είναι root δεν μπορώ να το πειράξω.Πως μπορώ να μπω από κονσόλα ώστε να αποκτήσω δικαιώματα root; αν θυμάμαι σωστα η εντολή που χρησημοποιεις ειναι su. μετα ζητάει root pass κ εισαι μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Επειδή είναι root δεν μπορώ να το πειράξω.Πως μπορώ να μπω από κονσόλα ώστε να αποκτήσω δικαιώματα root; Πατα sudo gedit /etc/X11/default-display-manager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δισκάκια δωρεάν αποστέλλονται τώρα πια; Ή τώρα που "πιάσανε" τα Ubuntu κόπηκαν οι παροχές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 ame pws de stelnontai idi parigeile o bro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Για δώσε ένα link. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Εγώ έχω κάτι αρχεία srt τα οποία όταν τα ανοίγω μου τα δείχνει τα γράμματα κινέζικα(ότι θέλει). Πως γίνεται να βάλω ελληνική γραμματοσειρά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Οκ, το βρήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omnislash Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 caveneo δοκίμασε να αλλάξεις το utf όταν το ανοίγεις.Για μας είναι iso 8859-7 νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 στο ubuntu γινεται με sudo /bin/bash και αποκτάς κονσόλα με δικαιώματα υπερ χρήστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.