Προς το περιεχόμενο

Ubuntu 7.04 Feisty Fawn

Koultouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακόμα ψάχνομαι που να εγκαταστήσω το ubuntu.. :?

Μήπως να το δοκίμαζα στο toshiba laptop μου;

Wifi υποστηρίζουν και bluetooth ε; Memory card reader? To touch pad?

wifi: sigoura (automata)

bluetooth: nai (me ena install apo to add/remove)

memory card: exartate (twn vaio pantos oxi)

touch pad: fisika

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ξεκίνησα την εγκατάσταση, αλλά με δυσκολεύει :?

Στην διαμέριση δίσκων, θέλω να φτιάξω ένα partition (ποσα gb λέτε;) για το λειτουργικό;

Ενα ακόμα για swap και ενα για να αποθηκευω εκει τα μιντια αρχεια μου, καθοδηγηστε με λιγο αμεσα να ολοκληρωσω την εγκατασταση. Θενξ.

Αυτη τη στιγμη εχει, ενα δισκο 111 gb και ενα ενα 3gb που λεει swap.

Παταω μπροστα και λεει δεν εχει οριστει βασικο συστημα αρχειων :?

αυτο που θα προτεινα ειναι το εξης.να κοψεις ενα partition με χωρο περιπου 5 γιγα και να το αφησεις unformated.να πας μετα στο Ubuntu και στην διαχειριση των partition να ζητησεις Guided-Use the largest continuous free space.η εγκατασταση θα γινει αυτοματα και θα γλιτωσεις τη σκοτουρα

btw το λειτουργικο μονο απαιτει γυρω στα 3 γιγα.

Εχει κανείς το βάτραχο για κατεβάσματα?Ενώ έχει βγει η έκδοση 3 για gnu/linux από τις 21 Ιουνίου στο sourceforge δε έχει γίνει κανά update σε μένα τουλάχιστον.:?

Γειά σας παιδιά. καλώς σας βρήκα.

Έχω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα που ειχε και ο alexzzz πριν μια μερικά post, και είπα να ρωτήσω σχετικά.

Το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο το είχα και γω όταν πήγα να βάλω τα windows και το διόρθωσα. Το πρόβλημα με το linux όμως όχι. Αν και τα usb είναι ενεργοποιημένα πάλι κολλάει.

Έχει κανείς καμιά ιδέα???

Γειά σας παιδιά. καλώς σας βρήκα.

Έχω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα που ειχε και ο alexzzz πριν μια μερικά post, και είπα να ρωτήσω σχετικά.

Το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο το είχα και γω όταν πήγα να βάλω τα windows και το διόρθωσα. Το πρόβλημα με το linux όμως όχι. Αν και τα usb είναι ενεργοποιημένα πάλι κολλάει.

Έχει κανείς καμιά ιδέα???

Απενεργοποίησε να ξεκινάει με τις USB από το Bios και ξαναδοκίμασε. Εμένα δούλεψε έτσι (από ότι είδα το έγραψα λάθος στο προηγούμενο πόστ μου).

Όταν λες απενεργοποίησε εννοείς τελείως?? Έτσι δε θα μπορώ να επιλέγω λειτουργικό...

Το δοκίμασα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Μάλλον κάτι άλλο παίζει.:neutral:

Για το πληκτρολόγιο.Αν κατάλαβα καλά δεν κάνει boot .Στις δυο εμπρός θύρες usb δε μπούταρε το pc.Στις πίσω μπούταρε (και gnu/linux και windows).Αυτό τουλάχιστον σε μένα

τώρα πως στο καλό κάνω safe removal στο mybook που έχω?.Δεξί κλικ στο εικονίδιο τπτ, στο /media τπτ :confused:

ναι έχεις δίκιο αλλά πάλι δεν κλείνει μόνο του πρέπει να πατήσω εγώ το κουμπί (πχ στα win αναβοσβήνει 3 φορές και σβήνει μόνο του).Τέσπα αφού δε μου βγάζει τπτ.Αλλά μπορεί πχ αν δε γίνεται safe removal και δεν μεταφέρονται δεδομένα να πάθει τπτ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...