Koultouras Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Γιούρια --> http://releases.ubuntu.com/7.04/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimar01 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Για μας που εχουμε edgy γινεται upgrade η θελει format? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 εννοείται upgrade... τί είναι το Linux, sVista? κάντε υπομονή όμως λίγο ακόμα να λύσουν κάποια πρώτα προβλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 εγώ από το 7.04 γράφω και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. όλα δουλεύουν μια χαρά EDIT: automatix2 for ubuntu 7.04 --> etsi wste na sas lisei ta xeria apo polla install , kai elafrwnei ligo to psaksimo gia emas tous neous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 το automatix είναι σε java και πολλές φορές σπάει τα dependencies... καλύτερα το easyubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 το automatix είναι σε java και πολλές φορές σπάει τα dependencies... καλύτερα το easyubuntu Στο wiki πάντως του automatix λέει ότι είναι γραμμένο σε python. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Egw exw problhma opws katalabainete. EImai mesa apo to Live cd. Meta to restart den boot-are. Paw na anoi3w neo 8ema mpas kai to dei kaneis kai me boh8hsei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 μην πατε ακομα σε upgrade περιμενετε το λιγοτερο μια εβδομαδα να αντιμετωπισουνε οποια προβληματα που σιγουρα θα παρουσιαστουν εχω πρωσοπικη πικρη εμπειρια με το προηγουμενο upgrade απο dapper σε edgy αφου ειχαν γινει ολα μανταρα και αναγκαστηκα να παω σε νεα εγκατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Eixes dikio chek2fire Les twra na bre8ei kapoia lysh h paw gia nea egatastasi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 περιμενε σιγουρα θα βρεθει καποια λυση και απο την στιγμη που το προβλημα εχει αναφερθει και απο αλλους.παρακολουθησε μονο τα αντιστοιχα μηνύματα στο ubuntu forum.καποια στιγμη ολο και καποιος dev θα απαντησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 να και τα πρωτα προβληματα.φενεται οτι υπαρχει ενα bug και οποιος εχει καρτα γραφικων ati της σειρας X*** θα αντιμετωπιση προβληματα κατα την εγκατασταση της διανομης.υπαρχει λυση για το προβλημα εδω http://www.mikesplanet.net/2007/04/installing-ubuntu-704-ati-x-cards/ τωρα πως καποιος που ερχεται για πρωτη φορα σε επαφη με το linux θα καθησει να κανει ολη αυτη την διαδικασια μονο οι develop του ubuntu το γνωριζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μπήκα. Επιτέλους είμαι μέσα από το καινούριο μου Ubuntu!!! Για τη λύση δείτε εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=188641 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkthan Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Sti selida tis ati exei howto gia na kaneis eggatastasi tous kenourious drivers tis ati gia to 7.04 Feisty Fawn gia rikse mia matia http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu_Feisty_Installation_Guide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 μολις εκανα μια βολτα απο ubuntu forum και δεν ειδα και τοσα πολλα μυνηματα με προβληματα κατα την αναβαθμιση.πολυ λιγοτερα απο την προγουμενη αναβαθμιση παντως.για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Στο wiki πάντως του automatix λέει ότι είναι γραμμένο σε python. σόρυ, λάθος μου :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.