skiabox Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Τι performance index δινει το laptop αυτο στα vista?
anubis21r Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Εχω ενα πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο. Δεν ανάβουν τα + & - του ήχου. Οταν βγαλω την μπαταρια και το ρεύμα λειτουργούσαν κανονικά αλλά μετά απο 1-2 μερες το ξανακάνει. Εκανα update το bios δούλεψε για λιγο αλλα μετά παλι τα ιδια. Το εχει κάνει σε κανένα αυτο,ξέρει κανείς τι μπορεί να φταιει? Ευχαριστω.
dark_banishing Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Τι performance index δινει το laptop αυτο στα vista? Το πρόσθεσα στο πρώτο ποστ αναλυτικά Καλησπέρα και καλή χρονιά! Εχω ενα πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο. Δεν ανάβουν τα + & - του ήχου. Οταν βγαλω την μπαταρια και το ρεύμα λειτουργούσαν κανονικά αλλά μετά απο 1-2 μερες το ξανακάνει. Εκανα update το bios δούλεψε για λιγο αλλα μετά παλι τα ιδια. Το εχει κάνει σε κανένα αυτο,ξέρει κανείς τι μπορεί να φταιει? Ευχαριστω. Όχι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Όταν λες δεν ανάβουν εννοείς ότι δεν λειτουργούν κιόλας ;
anubis21r Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 οχι λειτουργούν κανονικά απλά ειναι σβησμένα. Μόλις βγάλω και ξαναβάλω την μπαταρία ανάβουν κανονικά αλλά μετά απο 1-2 μέρες τα ίδια.
Tetchua Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 ~Καλησπέρα σε όλους~ Και εγώ σήμερα παρατηρησα το ίδιο πρόβλημα . έβγαλα ρευμα,μπαταριες κτλ αλλά τίποτα.. ξερετε μήπως τι μπορει να φταίει?? υ.γ:δουλευούν κανονικά,απλα δεν ανάβει το λαμπάκι..
smilefreeware Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Εγώ παρατήρησα ένα άλλο πρόβλημα πολύ καθοριστικό. Στο χρόνο και 2-3 βδομάδες μου χάλασε και πάει για πέταμα. Ξεκόλλησε η gpu από την υπερβολική ζέστη που έπιανε (μιλάμε για 91 βαθμούς. Πάντως και η οθόνη ήταν χάλια και ζέστη του σκοτωμού και θόρυβος από τον ανεμιστήρα μπόλικος. Μια χαρά μου βγήκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.