phovos Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Ρε παιδια εχω μια X1900Gt-256 της saphire και τωρα τελευταια μου κανει κατι νερα... Πρωτη φορα το προσεξα όταν πηγα να δω ενα video στο youtube κι επειτα οταν πηγα να παιξω το C&C tiberium wars... Το προβλημα εχει ως εξης. Εκει που παιζω κολλαει το παιχνίδι-->σβυνει η οθόνη-->ξανα ανοιγει και μου πεταει ενα pop up απο το ATI overdrive οτι: Το ATI overdrive μηδενισε τον επιταχυντη γραφικων και κατι τετοιες μπουρδες (Αποστολη αναφορας σφαλματος κλπ...) Θα ποσταρω και μια Pic μολις παω σπίτι για να δειτε ακριβως τι λεει Η κάρτα γραφικών ειναι 3 μηνων και δεν εχει φάει o/c ουτε ρευματα ουτε τπτ... Αρχίζω και πιστευω μήπως μου κανει νερα κανενα psu(tagan 480W 3 ετων) το οποιο όμως μέχρι τωρα εχει αποδειχτει σκυλι... :? Ποια η γνωμη σας?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Το PSU κρινεται ικανοποιητικο για την καρτα αυτη. Δοκιμασε απεγκατασταση drivers και επανεγκατασταση. Σε ποιο σημειο το κανει? Οταν το ξεκινας? Οταν ζοριζεται? Ή ετσι στο ακυρο?
takos Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 hi fovos, k egw ixa peripou to idio provlima me tin , epeza stalker sta winXPsP2 k kolage xoris logo, tin idia wra to dokimasa me Vista na to peksw k se kamia periptosi den mou kolise. prepi na ksanabaleis ta windows malon, i na baleis vista gia na min exeis problima. ipopsin gia na pekseis pexnidia sta vista prepi na katebaseis neous drivers gia tin ati multy-lang 90Mbyte, tis karta ixou k Oposdipote na peraseis to DirectX9C teleftea ekdosi alios den pezeis pexnidia. to sistimamou einai athlon xp 2200+, 768mbDDr1-400, x1950pro Saphire,audigy 2, 360Watt chieftech, 1hdd, 1DVDrw.
phovos Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δοκιμασε απεγκατασταση drivers και επανεγκατασταση. Το εχω κάνει αλλα τπτ... Σε ποιο σημειο το κανει? Οταν το ξεκινας? Οταν ζοριζεται? Ή ετσι στο ακυρο? Στο άκυρο...Ειδικά στο tiberium wars το κανει ανα 15-20sec Στο Carbon δε το κανει καθόλου Στο 3dmark σε αρκετά loops δεν εχει πρόβλημα... Δεν ανεβάζει θερμοκρασία και τα ρευματα του psu ειναι σταθερα στη +12 Αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το κάνει και σε video!!! Αντε στο παιχνίδι μπορει να ζοριστει...Ισως να θελει drivers...Ισως patch Αλλα γιατι να το κανει όταν βλέπω video στο net??? Σε dvd(ταινιες) αναπαραγωγη AVI κλπ απο το δίσκο δεν εχω πρόβλημα.... Θα ξαναπεράσω drivers μηπως και δεν εχουν κάτσει καλα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Κατι Softwareικο βλεπω... Ενα φορματ να στρωσει! Τσεκαρε θερμοκρασιες.
ultraxmode Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Eφόσον δεν την έχεις κάνει overclock γιατί σου πετάει μήνυμα το overdrive? Την έχεις κάνει unlock ? Για κοίταξε τις τιμές.. πολλές φορές γίνονται λάθη χωρίς να το καταλάβουμε...αν και πιστεύω το έχει κάνει... Η θερμοκρασία στο κουτί μέσα τι λέει?
phovos Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 unlock την εκανα overclock δε την εκανα... Δεν υπάρχει θεμα θερμοκρασίας μιλαμε για 30-34oC cpu VGA 50 idle και 65 load Αυτες ειναι οι ρυθμίσεις απο το Ati overdrive VPU Recover
ultraxmode Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 1.Απεγκατάσταση 2.DriverCleaner 3.Επανεγκατάσταση Δεν εξηγείται!...
Bigi444444 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Τέτοια καραγκιοζιλίκα μου έκανε για κάτι καιρό και η 9800pro όταν την είχα.Είναι θέμα μπλοκαρίσματος των οδηγών λογικά και σε σένα.Οι μαγκιές της ati βλέπεις...
phovos Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 παιδια εβγαλα drivers κατεβασα τους τελευταιους αλλα τίποτα... Τώρα μου πεταει κι αυτο το μυνημα οταν μπαινω στις ρυθμίσεις video των drivers Θέλω να αποκλείσω αν φταιει κατι άλλο πχ psu.Αλλά δεν εχω άλλο pc να τη δοκιμάσω Θεωρειται οτι ειναι καθαρά θέμα driver?Παίζει καμια Ιδέα η να τη παω για RMA?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.