a123xxsp Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Ότι και να κάνω κάθε φορά που μπαίνω στα windows υπάρχει κάτω δεξιά στην μπάρα το εικονίδιο (ένα καλώδιο με φις/μπρίζα) των power options , φυσικά και έχω επιλέξει να μην το δείχνει και apply και OK και από όλα, κλείνει προσωρινά αλλά όταν κάνω επανεκκίνηση τσουπ και πάλι εκεί! έχει/είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα?
RED_Diseaz Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 kleisto apo run-> msconfig->startup kai xetikare to prog ayto
a123xxsp Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 δυστυχώς δεν υπάρχει εκεί κάτι σχετικό με το power option icon ή κάτι παρόμοιο γενικά, ξέρω τι κάνουν όλα εκεί και όλα είνα για κάποιον άλλο λόγο...
Soth Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Φυσικά μιλάμε για desktop, σωστά? Στο Power Schemes (Display Properties -> Screensaver -> Power) ποια επιλογή έχεις;
a123xxsp Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Φυσικά μιλάμε για desktop, σωστά?Στο Power Schemes (Display Properties -> Screensaver -> Power) ποια επιλογή έχεις; Ναι desktop είναι. Always on με μόνη αλλαγή να κλείνει η οθόνη μετά από 15 λεπτά και στο advanced κλείνω κάθε φορά το always show icon on taskbar, και μετά από επανεκκίνηση είναι και πάλι τικαρισμένο
Soth Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δοκίμασε Home/Office Desk μήπως ληθεί το θέμα. Εγώ έτσι το έχω...
a123xxsp Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δοκίμασε Home/Office Desk μήπως ληθεί το θέμα.Εγώ έτσι το έχω... μπα... μακάρι.... εν το μεταξύ είναι εντυπωσιακό το πόσο εύκολο είναι να σου σπάσει τα νεύρα ένα μικρό εικονίδιο...
Soth Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 XP έχεις; Δεξί κλικ Taskbar -> Properties Στην 1η καρτέλα κάτω κάτω δεξιά Customize Βρες το και κάνε Always Hide. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο...
a123xxsp Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Ναι εκεί πάει το θέμα, η πλάκα είναι ότι ψάχνω που και που στο google μπας και το έχεις κανας άλλος και τώρα βγαίνει πάνω πάνω το topic αυτό του insomnia XP έχεις; Δεξί κλικ Taskbar -> Properties Στην 1η καρτέλα κάτω κάτω δεξιά Customize Βρες το και κάνε Always Hide. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.