tornado21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Παιδια σκεφτομαι να αγορασω ενα macbook κατι φτηνο σχετικα γιατι δεν το θέλω και για πολλά πράγματα.Αυτο που με ενδιαφερει ειναι η συμβατοτητα με τα pc δηλ.να θα μπορω να παρω ενα κειμενο και να το βαλω στο pc και το αναποδο και γενικα αν τα προγραμμα του pc μπορω να τα βαλω κ στο mac Ειμαι τελειως ασχετος και προσπαθω να καταλαβω αν πρεπει να παω σε mac. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Σε ότι και να ρωτήσεις η απάντηση είναι ΝΑΙ!! Τα ίδια προγράμματα του pc κατά κύριο λόγο δεν μπορείς να τα βάλεις και στο mac εκτός αν υπάρχει mac εκδοση, π.χ. ms office. Αλλά για το 95% των προγραμμάτων υπάρχει κάποιο mac πρόγραμμα που κάνει την ίδια δουλειά και συνήθως καλύτερα.. Υπάρχουν τόσα θέματα από newbies που θέλουν να πάρουν mac και κατα βάση όλοι ρωτάνε τα ίδια πράγματα... Λίγο search δεν βλάπτει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Οκ thanks .Για να μην ανοιγω αλλο θεμα μπορει κπ να μου δωσει 2 sites ελληνικα + 2 ξενα κυριως που να μπορω να κάνω αγορα απο Ελλάδα.Εκτος απο τα ιδια sites της apple .Please ειναι επείγον!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Άμα βρεις κανένα ιδίο site της Apple που να στέλνει Ελλάδα πες το και στους υπόλοιπους.. Θα χαρούν... Για την Ελλάδα ο skroutz είναι ο καλύτερος σου φίλος... Από Γερμανία νομίζω στέλενει το http://www.cyberport.de.. Δεν είμαι σίγουρος όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Αλλά γενικότερα sites φίλε μου με περιεχόμενο για υπολογιστες απο το εξωτερικό γνωρίζεις? Σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rocketiar Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 google is your best friend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Multirama Systemgraph Apple Piraeus Γενικά google it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Νάτος πάλι ο Thresher με τα Multirama. lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Πάντως κι εγώ από τα multirama το πήρα... την Μεγάλη Παρασκευή το παρήγγειλα και την Τρίτη του Πάσχα το είχα στα χέρια μου...άψογη εξυπηρέτηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Νάτος πάλι ο Thresher με τα Multirama. lol Πάντα :-D Και να φανταστείς είχα γράψει πρώτα την Systemgraph και μετά σκέφτομαι τι είναι αυτό που έκανα και το διόρθωσα :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ibook από multirama imac από fnac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Και http://www.bestdeals.gr. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να λέει ότι τα μηχανήματα είναι σχεδόν άμεσα διαθέσιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islascanarias Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 και γω macbook απο multirama, μετα απο πολυ ψαξιμο για τιμες και διαθεσιμοτητες (ελλαδα και ebay.de) ηταν ο καλυτερος συνδυασμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.