Προς το περιεχόμενο

newbie σε mac

tornado21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια σκεφτομαι να αγορασω ενα macbook κατι φτηνο σχετικα γιατι δεν το θέλω και για πολλά πράγματα.Αυτο που με ενδιαφερει ειναι η συμβατοτητα με τα pc δηλ.να θα μπορω να παρω ενα κειμενο και να το βαλω στο pc και το αναποδο και γενικα αν τα προγραμμα του pc μπορω να τα βαλω κ στο mac Ειμαι τελειως ασχετος και προσπαθω να καταλαβω αν πρεπει να παω σε mac.

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ότι και να ρωτήσεις η απάντηση είναι ΝΑΙ!!

Τα ίδια προγράμματα του pc κατά κύριο λόγο δεν μπορείς να τα βάλεις και στο mac εκτός αν υπάρχει mac εκδοση, π.χ. ms office. Αλλά για το 95% των προγραμμάτων υπάρχει κάποιο mac πρόγραμμα που κάνει την ίδια δουλειά και συνήθως καλύτερα..

Υπάρχουν τόσα θέματα από newbies που θέλουν να πάρουν mac και κατα βάση όλοι ρωτάνε τα ίδια πράγματα... Λίγο search δεν βλάπτει...

Οκ thanks .Για να μην ανοιγω αλλο θεμα μπορει κπ να μου δωσει 2 sites ελληνικα + 2 ξενα κυριως που να μπορω να κάνω αγορα απο Ελλάδα.Εκτος απο τα ιδια sites της apple .Please ειναι επείγον!!!!

Άμα βρεις κανένα ιδίο site της Apple που να στέλνει Ελλάδα πες το και στους υπόλοιπους.. Θα χαρούν...

Για την Ελλάδα ο skroutz είναι ο καλύτερος σου φίλος... Από Γερμανία νομίζω στέλενει το http://www.cyberport.de.. Δεν είμαι σίγουρος όμως...

Νάτος πάλι ο Thresher με τα Multirama. lol :D :P

Πάντα :-D :-D

Και να φανταστείς είχα γράψει πρώτα την Systemgraph και μετά σκέφτομαι τι είναι αυτό που έκανα και το διόρθωσα :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...