Προς το περιεχόμενο

OΘΟΝΗ AOC

Gl0bAlZer0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eυτυχώς που υπάρχουν τύποι σαν τον voxson και ακούμε και τίποτα σωστό. Επίσης κατά την γνώμη μου για να κρίνει κανείς ένα προιόν πρέπει να το έχει χρησιμοποιήσει. Δεν είναι σωστό να κρίνει κανείς αρνητικά ένα προιόν γιατί είναι φτηνό! Ως χρήστης μιας παλαιότερης ΑΟC έχω να πώ ότι είναι μια τίμια πρόταση. Δεν ήταν επίπεδη (δεν την έχω πια) αλλά ήταν σχεδόν 15'. Η χρήση μιας οθόνης γενικώς διέπεται από τους 'κανόνες' που ανάφερε ο voxson. Συμφωνώ όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής. Επίσης μεγάλη σημασία έχουν και τα 3 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.

ΟΧΙ και πολλά ρε φίλε μου.<BR>139112 με Φ.Π.Α είναι καλή τιμή αν δεις άλλες οθόνες.Όσο για τις βλάβες έχει 3 χρόνια εγγύηση.<BR>Thnaks anyway....

Δημοσ.

Εχω μια ΝΟΚΙΑ 19" και μια AOC επίσης 19" και μπορώ να πώ μετά από ένα χρόνο χρήσης ότι η AOC είναι μια αξιόπιστη οθόνη σε σχέση και με την τιμή της(δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα),χωρις αυτό να σημαίνει ότι μπορεί να φτάσει την ΝΟΚΙΑ.Αλλά άλλο 280000δρχ και άλλο 130000δρχ.

Δημοσ.

File Globalzero POLI KALA THA KANEIS AN EPILEKSIS AOC!3 XRONIA EGIISI,KATHODIKOS HITACHI,TCO '99,EPIPEDES (modela KLR),ARISTI TIMI,POLI KALA REFRESH RATES,POLI KALA XROMATA. min akous tous kollimenous edo mesa,egw exw tin 7glr edw ke 2 xronia ke ine aristi! tin periodo pou epsaxna gia othoni epesa entelos tixea panw se mia arxea aspromavri aoc tou 1990 sto magazi tou theiou mou pou douleve akoma xoris kanena provlima. etsi vlepontas oti einai poli geris/kalis kataskevis piga ke agorasa tin 7glr apo to plaisio ke eimai apolita ikanopoiimenos. AOC AFOVA! ARISTI EPILOGI! ANTE KE KALORIZIKI!<p>[ 23-08-2001: Message edited by: Sibi ]

Δημοσ.

Thanks Sibi την έχω παραγγείλει ήδη και περιμένω να την δώ και απο κοντά.<BR>Sibi μαζί με την οθόνη πέρνω και ένα MODEM:<BR>ZOOM V.92 <BR>XIXIXIXI<BR> smile.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...