Προς το περιεχόμενο

OΘΟΝΗ AOC

Gl0bAlZer0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ʼν δεν σε καίει τόσο το 19" και μπορείς να "πέσεις" στο επίπεδο μιας 17" οι IIYAMA MASTER PRO 410 & 411 είναι πολύ καλές επιλογές στιν περιοχή τιμής της AOC 19" <A HREF="http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=49&Catalog_Id=1&Product_Id=15088&Merchant_Id=1&sts_cid=3" TARGET=_blank>http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=49&Catalog_Id=1&Product_Id=15088&Merchant_Id=1&sts_cid=3</A> <P>Από εκεί και πέρα εγώ θα σου έλεγα ενδεικτικά ότι δύσκολα θα βρεις καλή 19" με λιγότερο από 160-170.000δρχ τελική. Λέγοντας καλή εννοώ να ανταποκρίνεται στο "βάρος" του "έσταξα κάποια λεφτά και θέλω να τη δω να αποδίδει"...αυτό δεν θα σου το δώσει η AOC η οποία παραμένει μια τίμια αγορά για όσους απλά θέλουν μία "19αρα" και όχι μία σοβαρή πρόταση. Το ΝΟΚΙΑ 920C είναι σε καλά λεφτά αν και δεν είναι τελείως επίπεδη, κάτι που με τις δικές μου εμπειρίες είναι θετικό στα φθηνά προϊόντα αφού η πλειοψηφία των flat παραμορφώνουν ελαφρά...αντίστοιχα και το μικρό μοντέλο της HITACHI...η επιλογή είναι δική σου αλλά προσοχή: αυτό που θα πάρεις δεν αλλάζεται εύκολα.<P>Imagine smile.gif" border="0

Δημοσ.

Καιγομαι και πολυ μάλιστα για μια 19'.<BR>Εκτος από την AOC εχω βρει και ενα το κατωτερο μοντελο της NEC για 19'.<BR>Ενα μικρό μαγαζί και φίλος μου την πουλάει για 160000.<BR>Δεν ξερω.Παντως η ΑΟC που λέω δεν είναι με το στρόγγυλο κουμπί στην μέση ,ειναι οι καινούργιες της.<BR>Κανένα συγρρητικό έχετε υπόψη σας??<BR> rolleyes.gif" border="0

Δημοσ.

Η AOC ειναι για σφαλιαρες.Ειναι εντελως fish-bowl και θα σου βγουν τα ματια.Να κοιταξεις για καποια flat.Αλλωστε οθονη δεν αγοραζεις καθε εξαμηνο...

Δημοσ.

Αγοράζω καινούργιο υπολογιστή και με προβληματίζει η οθόνη.<BR>Θελω να αγοράσω μία 19' και μάλιστα την απλή από το πλαίσιο.<BR>AOC 9Klr,19" Pure Flat-->112900<BR>Ποια η γνώμη σας για την συγκεκριμένη οθόνη και γενικά για τισ φτηνές?????<BR>Κανείς έχει αγοράσει ΑΟC??<BR>Thanks<BR> confused.gif" border="0

Δημοσ.

Kita file egw de kserw pola apo o8ones alla gia na einai 19 intswn kai na kanei toso de 8a nai kali.Kalytera na skaseis pola lefta gia o8oni afou 8a tin exeis poly kero.Ase pou de 8es na gami8oun ta matia sou.

Δημοσ.

Φίλε μου, δούλευα σε μία σχολή που είχαν οθόνες AOC. αυτές με το μεγάλο στρογγυλό πλήκτρο στη μέση, αλλά κα παλιότερα μοντέλα. Οι εντυπώσεις από την ποιότητά τους ήταν μέτριες και οι βλάβες συχνέσ. Καλύτερα να κοιτάξεις κάτι άλλο.

Δημοσ.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΧΤΥΠΑΣ ΤΗ ΦΘΗΝΗ HITACHI ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ? ΕΓΩ ΘΑ ΕΣΚΑΓΑ 250000 ΓΙΑ ΝΟΚΙΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ!!! ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΕΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΗΙΤΑCHI! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΣΑΝΕ! ΘΑ ΠΕΤΑΓΑ 90000!!! ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΗ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ! ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ ΩΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΤΙ... ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ... ΣΙΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ...

Δημοσ.

Exw tin Aoc 19" edw kai 4 mines. Den to exw metaniwsei giati to budget den itan megalutero kai den ithela me tipota 17". Apo epidoseis metria ews kaloutsiki, to refresh rate kai i analusi kurile( min perimeneis omos kai tipota trello).alla apo pleuras poiotitas kataskeuis einai xalia!! <BR> I sumbouli mou einai pws an thes oposdipote 19" mazepse perisotera xrimata kai pare mia IIYAMA pou einai apo tis top stis othones.<BR>I Aoc 19" einai mia low budget metriwn epidosewn othoni, an auto sou arkei,tote tha einai mia kali agora.

Δημοσ.

lipon paidia i gnomi moy einai na min pernis ftini othoni an thes na vlepis kala kai na min zalizese meta apo liges ores eite paixnidioy eite utility.<BR>exo mia proview 15 me filtro kai den lei kai tipota pira mia 19 vibrant kai meta apo liges ores ginete ena kefali kazani.tin edosa se ena filo kai talaiporite.tora exo mia flat hitachi 15 kai osi ora kai na katsis den katalavenis tipota kai einai kai san 17 kanoniki.to mono provlima einai oti to mayro den einai entelos mayro(fenete san poli fotino)kai oti malon ta gialia apo mia karta gia 3d asus den litoyrgoyn ala afto einai ali istoria smile.gif" border="0<P>protimise mia kali othoni kai as einai akrivoteri to vasikotero ektos tis markas einai ta hz poy mpori na kani ananeosi tis othonis oso pio pola toso pio ksekoyrasta tha kanis otidipote xoris prob.

Δημοσ.

Στις οθόνες υπάρχει για κάθε μέγεθος οθόνης και μια standard ανάλυση, αυτή δηλαδή που είναι η "φυσιολογική" για κάθε μέγεθος.<P>Αυτές είναι 800x600 για 15άρες, 1024x768 ή 1280x1024 για 17άρες και 1600x1200 για τις 19άρες. Φυαικά δεν αποκλείεται κανείς να έχει και μεγαλύτερες αναλύσεις αν η οθόνη του δείχνει καλά αλλά οι παραπάνω αναλύσεις είναι αυτές για τις οποίες προορίζονται κυρίως οι οθόνες και αποδίδουν καλά.<P>Χρυσός Κανόνας: Μια οθόνη ενός μεγέθους αποδίδει σχεδόν πάντα καλύτερα σε μια ανάλυση χαμηλότερη από αυτήν για την οποία σχεδιάστηκε παρά μια μικρότερη οθόνη σχεδιασμένη για αυτήν την ανάλυση.<P>Με απλά λόγια, η 19άρα AOC θα αποδώσει καλύτερα στο 1280x1024 από όλες σχεδόν τις 17άρες (εκτός από τις πολύ ακριβές). Αρα αν κάποιος σκοπεύει αν πάρει μια 17άρα με τιμή σαν της AOC ή υψηλότερη και να την λειτουργεί στο 1280x1024 ή και στο 1024x768 τότε καλύτερα να πάρει την ΑOC. θα δείξει καλύτερα και η οθόνη θα είναι μεγαλύτερη.<P>Για όσους είπαν ότι η AOC είναι fishbowl τότε μάλλον θα εννοούν σε ανάλυση 1600x1200 που όντως δεν είναι και φοβερή η απόδοσή της, ωστόσο η εικόνα της AOC και η γεωμετρία της βελτιώνεται πάρα πολύ αν κάνετε μια προσεκτική ρύθμιση στην γεωμετρία της.<P>Με το καινούριο μοντέλο της ΑΟC που βγήκε, το παλιό Spectrum 9Glr έχει πέσει μόνο στις 106.000 τελική (στο πλαίσιο). Εγώ πιστεύω ότι αξίζει, το refresh rate είναι καλό ενώ δεν πιάνει σημαντικά περισσότερο χώρο από 17άρα (είναι τύπου με κοντό λαιμό).<P>Voxson

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστό πολύ για τα posts σας.<BR>Τελικα μάλλον θα καταλληξω σε AOC.<BR>Εκανα search στο forum και βρηκα ατομα που εχοθν πει κλαές γνώμες.<BR>Επιπρόσθετα διάβασα ένα παλιό RAM και σε συγριτικό την χαρακτήρισε ως άριστη αγορά.<BR>Με τα λεφτά που "κερδίζω" θα πάρω ενα Athlon 1400 και όχι 1200 όπως είχα κανονίσει.<BR>Ευχαριστό και πάλι.<BR> smile.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...