xpapias Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δοκίμασε shift+w και μετά το πλήκτρο που θες. (ΐ,ΰ)
merde Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 na sou po re si an kai to kana kamia dio fores kai mou to ekane, meta den xsero ti ekana lathos kai mou to evgaze me ton tono me ta dialitika alla to gramma moy to ebgaze apo dipla kai kefalaio...ti ekana lathos?
Stavros_Ribo Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Το Ctrl + τόνος και μετά το γράμμα πρώτη φορά το άκουγα και βλέπω ότι δε λειτουργεί. ο τόνος με διαλυτικά είναι από το Alt+τόνος και γράμμα όπως λέει ο StavrosD(συνονόματος) Τα διαλυτικά χωρίς τόνο είναι με Shift+τόνος και γράμμα
Creation Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 ctrl + alt + τόνο και μετα το γραμμα Το Ctrl + τόνος και μετά το γράμμα πρώτη φορά το άκουγα και βλέπω ότι δε λειτουργεί. ο τόνος με διαλυτικά είναι από το Alt+τόνος και γράμμα όπως λέει ο StavrosD(συνονόματος) Τα διαλυτικά χωρίς τόνο είναι με Shift+τόνος και γράμμα Και εγώ πρώτη φορά το ακούω. Εφ όσον πατιέται ο συνδιασμός ALT+τόνος το CTRL είναι περιττό. Ο φίλος μάλλον μπερδεύτηκε.
alkisg Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μια χαρά δουλεύει το αριστερό alt + ctrl + τόνος, βάζει διαλυτικά. Το δεξί alt είναι περίπου ισοδύναμο με αριστερό alt και ctrl μαζί πατημένα ταυτόχρονα, μπορείτε να το χρησιμοποιείται και σε άλλες συντομεύσεις που θέλουν ταυτόχρονα alt+ctrl+κάτι. Το αριστερό alt + τόνος δεν βάζει διαλυτικά.
kallair Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 παιδια το δοκίμασα κ με δεξί αλτ+τόνος κ το πλήκτρο που θες, βάζει διαλυτικά. ΐ ΐ ΐ...;-)
Stavros_Ribo Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μια χαρά δουλεύει το αριστερό alt + ctrl + τόνος, βάζει διαλυτικά. Το δεξί alt είναι περίπου ισοδύναμο με αριστερό alt και ctrl μαζί πατημένα ταυτόχρονα, μπορείτε να το χρησιμοποιείται και σε άλλες συντομεύσεις που θέλουν ταυτόχρονα alt+ctrl+κάτι. Το αριστερό alt + τόνος δεν βάζει διαλυτικά. Διαφωνώ για το τελευταίο. Βάζει διαλυτικά με τόνο (το δεξί Alt). Το Shift+τόνος όπως ξαναλέω βάζει μόνο διαλυτικά. Επίσης είναι ένας πολύ γρηγορότερος τρόπος από το Ctrl+Alt+τόνος αφού από τα αυτά που ξέρω για τους υπολογιστές έχω καταλάβει ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και με την ανάπτυξη της τεχνολογίας γίνεται όλο και συντομότερος ο τρόπος που κάνουμε κάποια εργασία. Οι εταιρείες φαίνεται ξέρουν πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος ;-)
antreaslam Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 ρε παιδιά,τόσα χρόνια,αυτήν την πληροφορία δεν ήξερα...ότι δεν την ήξερα...thanks!
alkisg Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Διαφωνώ για το τελευταίο. Βάζει διαλυτικά με τόνο (το δεξί Alt). Σταύρο μ' αρέσει που διαφωνείς όταν λέμε ακριβώς το ίδιο!!! Διάβασε βρε πρώτα τι γράφω!
nodas_21greek Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Πάντως εμένα το πιο απλό μου φαίνεται το shift+w και μετά το γράμμα που θες με διαλυτικά και τόνο. ΐ ΐ ΐ
Stavros_Ribo Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Σταύρο μ' αρέσει που διαφωνείς όταν λέμε ακριβώς το ίδιο!!!Διάβασε βρε πρώτα τι γράφω! Ίσως εννοούσατε ότι εγώ είπα κάτι τέτοιο, γι` αυτό!!! Είπατε ότι με Alt+τόνος δεν μπαίνουν διαλυτικά. Εγώ λέω ότι μπαίνουν διαλυτικά αλλά με τόνο. Καλά ακριβώς το ίδιο λέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.