Προς το περιεχόμενο

google calendar

1234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή η υπηρεσία σου παρέχει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις κάποιες υπενθυμίσεις και αφού έχεις βάλει τον αριθμό του κινητού σου, σου στέλνει με sms τις υπενθυμίσεις σου. Ξέρει όμως κανείς αν χρεώνεται κατά κάποιο τρόπο αυτό; Νομίζω πως η google λέει πως είναι δωρεάν, αλλά μήπως οι τηλεφωνικές εταιρείες το χρεώνουν;

Η google λέει το εξής:

Google Calendar is a free service and Google doesn't charge you to receive notifications. Please keep in mind that if youʼre in the US or Canada, your mobile service provider's standard rate for receiving text messages may apply.

Αν ξέρει κάποιος σίγουρα αν υπάρχει κάποια χρέωση ή αν είναι τελείως free, ας μου απαντήσει παρακαλώ.

Δημοσ.
ειναι δωρεαν απο την google, αλλα τα μηνυματα χρεωνονται με την τιμη χρεωσης sms της εκαστοτε εταιριας

Αφού είναι δωρεάν πώς χρεώνονται; Δεν είναι αντίφαση αυτό;

Δημοσ.
ειναι δωρεαν απο την google, αλλα τα μηνυματα χρεωνονται με την τιμη χρεωσης sms της εκαστοτε εταιριας

Αύτο είναι 100% σίγουρο, έτσι;

Δημοσ.

kostassid, εσύ το έχεις δοκιμάσει και λες ότι χρεώνεται από την τηλεφωνική εταιρεία;

Όχι τίποτα άλλο, μην πάθουμε καμιά ζημιά νομίζοντας ότι είναι δωρεάν και έρθει κανένας παραφουσκωμένος λογαριαμός μετά...

Δημοσ.

Οχι παιδιά δεν υπάρχει χρέωση (δοκιμασμένο)

Άλλωστε πως γίνεται να λάβεις sms και να χρεωθείς ? Αν γινότανε αυτό τότε να ειστε σίγουροι ότι θα γινότανε πανικός...

Ίσως το αναφέρει αυτό γιατί μήπως στην Αμερικη χρεώνεται αυτός που λαμβάνει το sms και όχι αυτός που το στέλνει ? Γιατί νομίζω στης κλήσεις έτσι είναι αυτός που χρεώνεται είναι αυτός που τον καλούν εκει.

Δημοσ.

Ώραια! Άρα λογικά είναι απολύτως free. Καλή υπηρεσία για μας που ξεχνάμε... (Δεν το ξερα πως στην Αμερική χρεώνεται αυτός που λαμβάνει το sms ή αν σε παίρνουν τηλέφωνο χρεώνεσαι!!! Άλλο και τούτο πάλι...)

Δημοσ.

Δεν είναι σίγουρο ακόμα πως στέλνει και στην Ελλάδα free; Όχι τίποτα άλλο αλλά το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές, λέτε να χρεώνομαι;

Δημοσ.

θα το δοκιμάσω εγω που εχω καρτα και θα σας πω αν με χρεωσε καθολου!

Πριν μου στείλει είχα 0,16 Ευρώ στην Κάρτα(χεχε) και μόλις μου ήρθε το μήνυμα το ξαναείδα και είχα πάλι 0,16Ε!!Συμπέρασμα:Είναι τζαμπα!!!!!!

Δημοσ.

Τα ίδια και τα ιδια θα λέμε ? Δεν χρεώνει το εχω χρησιμοποίηση εγώ, γιατί ξανά ρωτάτε αφού αναφέρουμε πάνω ότι δεν χρεώνεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...