Προς το περιεχόμενο

κριτήρια επιλογής DVD (και γιατί να μην πάρω το πιο φθηνό;)

daniel's_saving_grace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπωσδήποτε θα πάρω DVD και γιατί έχω ένα παλιό CD-ROM που δεν κάνει καλό Audio Extraction αλλά και γιατί καιρός είναι να δω και καμιά ταινία DVD. Από ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει σημαντικός λόγος να πάρω ακριβό DVD. Τα προσόντα που πρέπει να έχει είναι σύμφωνα με ό,τι έχω καταλάβει:<P>Να είναι σχετικά γρήγορο<BR>Να κάνει σωστό Audio Extraction<BR>Να μπορεί να σπαστεί να παίζει όλες τις ζώνες<P>Οι ερωτήσεις μου τώρα είναι οι εξής:<P>-Το DVD HITACHI GD7500 με 21.000 είναι καλό;<BR>-Ολα τα DVD κάνουν πλέον καλό Audio Extraction;<BR>-Το παραπάνω DVD σπάζεται;<BR>-Είναι κάποιο προσόν των ακριβών DVD που μου διαφεύγει;(Το buffer παίζει ρόλο ; )<BR>-Με Duron 750 MHz αλλά πολύ παλία κάρτα γραφικών (S3 2MB) πώς θα φαίνονται οι ταινίες;<P>Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!<P>Voxson<p>[ 17-08-2001: Message edited by: voxson ]

Δημοσ.

OXI ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ? Ε 75Ο ΜΗΖ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΔΩ! ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ POWERDVD! H TO HITACHI H TO PIONEER ΠΑΡΕ! ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΙΤΑCΗΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ PIONEER ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ FIRMWARE!

Δημοσ.

Το HITACHI GD7500 είναι παραπάνω από ικανοποιητικό, με αρκετά καλές επιδόσεις, καλή τιμή και χαμηλότερο θόρυβο από τα Pionner τα οποία (κυρίως τα slot-in) σφυράνε σαν τρελά...<P>Η ποιότητα απεικόνισης μπορεί να μην είναι ότι το καλύτερο στην "αρχαία" S3 σου αλλά θα μπορείς να δεις ταινία άνετα γιατί όπως σου είπανε το CPU μετράει...η κάρτα μετράει περισσότερο άμα έχει εσωματωμένες ρουτίνες επιτάχυνσης της αποκωδικοποίησης MPEG2 του DVD video...τέτοιες κάρτες είναι οι ATI Radeon και GeForce 2 και πάνω από την nVidia...<P>Πολύ καλή αγορά, εάν θέλεις να αλλάξεις κάρτα γραφικών, με καλό hardware decoding (καμιά κάρτα γραφικών δεν κάνει 100% hardware decoding σαν τις ειδικές κάρτες MPEG2 αλλά βλέπεις διαφορά) είναι οι κάρτες με το S3 savage 4 chip...<BR>Αν δεν είσαι gamer και δεν σε ενδιαφέρουν οι απόλυτες επιδόσεις σε 3D ψάξε να βρεις στο fleamarket μια Savage 4 (32ΜΒ κατά προτίμηση, όχι 16). Τιμές αρχίζουν από τις 12-15000 δρχ και είναι πολύ καλές αγορές, ενώ και σε 3D είναι ανώτερες κατά πολύ από ΤΝΤ2 Μ64 που πωλούνται στα μαγαζιά πολύ ακριβά γι αυτό που προσφέρουν...<P>Τέλος καλό θα ήταν να έχεις 128ΜΒ μνήμη για όλες πια τις εφαρμογές σου, αν και ταινία σε ένα καλά στημένο Duron μπορείς να δεις και με 64ΜΒ...<P>Imagine wink.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by voxson:<BR><STRONG>Καλό Audio Extraction κάνει;</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Αρκετά καλό φίλε voxson...<BR>Πάνω από 18x στα outer tracks των Audio CD σε σύστημα με Athlon 1,2GHz και ASUS A7V133 Mobo...το αναφέρω ενημερωτικά...στο δικό σου μπορεί να έχει τις ίδιες, λίγο ανώτερες ή λίγο κατώτερες επιδόσεις.<P>Imagine

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, και κυρίος εσένα φίλε Imagine. Χαίρομαι που θα ξαναπάρω Hitachi, είχα CD-ROM Ηitachi και ήταν απροβλημάτιστο για πολλά χρόνια. Γενικώς αν είμαι ευχαριστημένος από μια μάρκα δεν την αλλάζω εύκολα, ανεξαρτήτως τι λένε τα benchmark (π.χ. όλοι μου οι τελευταίο δίσκοι ήταν Western Digital, κανένα παράπονο, δεν άλλαξα μάρκα).<P>Voxson

Δημοσ.

Ta pioneer einai ta kalutera dvd-rom kai eidika ta slot in , einai polu sexy!! Aksizei na doseis kati parapanw giati basika oti plirwneis pairneis.A kai na allakseis karta grafikwn an thes poiotita tis prokopis. Episis tha prepei na exeis kai kali karta ixou opws kai hxeia gia na apolauseis tis plireis dunatotites tou dvd.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...