Melissa_virus Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 christos43 περαστικά τότε. Όταν πάρεις το 134 πες μας το αποτέλεσμα
DIGITHEOS Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Με 3 ευρω το μηνα κανεις φραγη διεθνων κλησεων-audiotex-9011...κλπ και δεν εχεις καθολου αγχος γιατι οταν ο dialer θα παει να καλεσει θα φαει πορτα ...φιλικα.
Melissa_virus Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ti έγινε, ρώτησες? Σε χρέωσε τελικά ο κωλο dialer?
dali13gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Κάθε φορά που κολλούσε η σύνδεσή σου ήταν επειδή καλούσε ο dialer. Δεν χρεώθηκες, μην ανησυχείς. Τουλάχιστον όχι υπερβολικά. Οι dialers όταν κάνουν σύνδεση, κλείνουν(κι όμως, μπορούν να το κάνουν αυτό) το ηχείο του modem για να μην το καταλάβεις. Όλα γίνονται στο backround δηλαδή.
Melissa_virus Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Κάθε φορά που κολλούσε η σύνδεσή σου ήταν επειδή καλούσε ο dialer. Δεν χρεώθηκες, μην ανησυχείς. Τουλάχιστον όχι υπερβολικά. Οι dialers όταν κάνουν σύνδεση, κλείνουν(κι όμως, μπορούν να το κάνουν αυτό) το ηχείο του modem για να μην το καταλάβεις. Όλα γίνονται στο backround δηλαδή. Ναι όντος μπορούν. Το ερεύνησα. Ευτυχώς αυτός που είχα φάει εγώ πριν 4,5 χρόνια δεν ήταν εξελιγμένος... Και άκουσα τον ήχο του modem να καλεί από το άλλο δωμάτιο και πηγα και τακτοποίησα το ζήτημα...
christos43 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Σημερα πηρα στο 134 και ρωτησα να μαθω το ποσό του τρεχοντος λογαριασμου μου. Για να γινει αυτο μου ειπαν, πως χρειαζεται εκκαθαριστικο του ατομου στου οποιου το ονομα ειναι ο λογαριασμος , κατι που δυστυχως δεν ειχα ευκαιρο. Παντως πωτησα αν ειναι στην πολιτικη τους να ενημερωνουν τηλεφωνικα τον πελατη εαν ο λογαριασμος εχει υπερβει ενα ορισμενο ποσό. Αυτο που μου απαντησε η (γλυκυτατη ειναι η αληθεια ) κοπελα ηταν πως αυτο που γινεται ειναιτο εξης: Αν παρατηρηθει πως ο λογαριασμος του κατοχου εχει αυξηθει σημαντικα σε σχεση με τους προηγουμενους του λογω κλησεων σε αριθμους οπως 090 κτλ, τοτε αυτωματως του κανουν φραγη σε αυτους τους αριθμους. Η κοπελα στο κεντρο μου ειπε πως κατι τετοιο δεν εχει γινει ακομα στον δικο μου λογαριασμο , το οποιο και οπως καταλαβαινετε με ανακουφισε ιδιαιτερα γιατι ξερω πως τελικα η ζημια μαλλον δεν θα ειναι οση υπολογιζα στην αρχη ΟΥΦΦΦΦ!
furious99 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Σημερα πηρα στο 134 και ρωτησα να μαθω το ποσό του τρεχοντος λογαριασμου μου. Για να γινει αυτο μου ειπαν, πως χρειαζεται εκκαθαριστικο του ατομου στου οποιου το ονομα ειναι ο λογαριασμος , κατι που δυστυχως δεν ειχα ευκαιρο. Παντως πωτησα αν ειναι στην πολιτικη τους να ενημερωνουν τηλεφωνικα τον πελατη εαν ο λογαριασμος εχει υπερβει ενα ορισμενο ποσό. Αυτο που μου απαντησε η (γλυκυτατη ειναι η αληθεια ) κοπελα ηταν πως αυτο που γινεται ειναιτο εξης: Αν παρατηρηθει πως ο λογαριασμος του κατοχου εχει αυξηθει σημαντικα σε σχεση με τους προηγουμενους του λογω κλησεων σε αριθμους οπως 090 κτλ, τοτε αυτωματως του κανουν φραγη σε αυτους τους αριθμους. Η κοπελα στο κεντρο μου ειπε πως κατι τετοιο δεν εχει γινει ακομα στον δικο μου λογαριασμο , το οποιο και οπως καταλαβαινετε με ανακουφισε ιδιαιτερα γιατι ξερω πως τελικα η ζημια μαλλον δεν θα ειναι οση υπολογιζα στην αρχη ΟΥΦΦΦΦ! Mono pou de sou eipe poso einai ayto to shmantika p.x. 500, 1000, 2000 eurw?
christos43 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Φανταζομαι πως θα εννοουσε πανω απο 500αρικο... Ελπιζω δηλαδη...
freetomi24 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 http://www.spybot.info/en/download/index.html http://www.lavasoftusa.com/download_and_buy/product_comparison_chart.php με αυτα τα προγραμματα θα τα βγαλεις ολα!!
DIMITRISG Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Καλα δεν εχουν αλλο τροπο στο ΟΤΕ να κανουν ταυτοπροσωποιηση και να εξυπηρετησουν τους πελατες ;
2arkoudi Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Opoios pantos kollisi dialer na perei sto til gia kataggelia ston analogo forea (den thimame to noumero) tilepoikinoniakon meson legontas oti egine me dolio tropo kai kata 80% tin glitoni kai den plironei , to xero apo ypallilo pou xeirizete tetoita pragmata , kai ase ti sou lene apo ton OTE.
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Νόμιζα πως ο ΟΤΕ δε χρεώνει πλέον dialers/τους έχει κάνει φραγή ή κάτι τέτοιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.