Προς το περιεχόμενο

Το απολυτο Silence PC

unos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα Pc που να μη ξερουμε αν ειναι ανοιχτο ή οχι, η απολυτη ησυχια.

Ακουω τισ προτασεις σας κυριοι...

Δημοσ.

2,5'' diskous pou de theloun cooling. core 2 cpu me megali xalkini psiktra (px thermalright) kai 12cm noctua i nexus i papst fan 1200 rpm. case me ixomonotiko iliko kai 1x120 excaust fan noctua i nexus i papst 800-1000rpm passive cooled vga (opote ksexna tis high end) kai psu Corsair HX520 me volt mod ston fan

Δημοσ.

"APOLITA" athorivo pc tha exis mono ean kanis ixomonosi sta tixomata tou. akomi kai an glitosis apo ton ixo ton fans tha akous tous sklirous... esto kai amidrotata!

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, κι εγω ενδιαφερομαι για κατι τετοιο. Αλλά για πειτε μου, μπορουμε να βαλουμε 2,5" δισκους σε κανονικά desktop pc??

Δημοσ.
Ναι, κι εγω ενδιαφερομαι για κατι τετοιο. Αλλά για πειτε μου, μπορουμε να βαλουμε 2,5" δισκους σε κανονικά desktop pc??

Κανονικότατα!

Υπάρχουν ανταπτορες για τα καλώδια !

• Moderators
Δημοσ.

Συνεχιζοντας το θεμα, υπαρχουν 2 ερωτησεις που νομιζω οτι ενδιαφερουν και τον φιλο που αρχισε το θρεντ.

1) Που θα βρουμε τετοια καλωδια? (εψαξα προχειρα, αλλά δεν ειδα)

2) Κατι για εντελώς Silent τροφοδοτικο (δλδ με παθητική ψυξη), γνωριζετε?

Δημοσ.

ναι οντως εχει καποιος δοκιμασει fanless τροφοδοτικο? αξιζει?

ειδα project στο internet με ατομα να φτιαχνουν κουτια απο ξυλο για πιο αθορυβα αποτελεσματα... τι ισχυει γι αυτο?

οι σκληροι ειναι το τελευταιο που με απασχολει. Το Project πρεπει να βασιζεται σε ενα δυνατο για gaming κ.α. pc αλλα και που θα μενει και το βραδυ ανοιχτο για download χωρις να ενοχλει...

Ηχομονοτικο υλικο εχω βαλει αλλα καμια διαφορα, αφου οι ανεμιστηρες συνεχιζουν κι κανουν θορυβο

Δημοσ.

Τα Dell/HP workstations που κυκλοφορούν στην αγορά σου κάνουν για αθόρυβα; Τί είναι για σένα αθόρυβο, τί σε ενοχλεί;

Ρωτάω γιατί για να φτιάξεις αθόρυβο αθόρυβο pc ( < 10 dB SPL ) σε όλα τα components θα πρέπει να πέσεις πολύ σε επιδόσεις ή να ανέβεις πάρα πολύ σε κοστολόγιο.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...