Προς το περιεχόμενο

Μείωση παγίου ΟΤΕ

vjshadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πήραν πριν από λίγες μέρες από το τμήμα προώθησης της Altec Telecoms και μου είπαν πέρα από το οικονομικό πακέτο που έχουν ότι θα έχω και μείωση και στο πάγιο του ΟΤΕ. Θα υπάρχει μία σταδιακή μείωση του και θα σταματήσει περίπου στο 55 % του αρχικού ποσού. Όσο κι αν έψαξα στο σάιτ της Άλτεκ δεν μπόρεσα να βρω κάτι τέτοιο. Έχει ακούσει κανένας κάτι παρόμοιο και πώς γίνετε; Η πωλήτρια μου είπε ότι συμβαίνει, γιατί δεν χρησιμοποιώ άμεσα το δίκτυο του ΟΤΕ και γιατί δεν τον απασχολώ λογιστικά. Δεν μου φαίνονται και πολύ λογικά, αλλά λέω μήπως....

Γνωρίζει κάποιος σχετικά με αυτό το θέμα. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

δεν νομιζω να σου κανει μειωση η altec στο παγιο του ΟΤΕ, απλα λογω μειωσης των εξοδων σου απο τη χρησιμοποιηση του προϊον της θα δεις αυτη τη μειωση (σε ολο το λογαριασμο) κατα 55% περιπου ,οπως λες.Αυτο καταλαβα

Δημοσ.

Όχι δεν μου είπε για συνολική μείωση γύρω στο 55%, αλλά για μείωση μόνο στο πάγιο κατά 45% περίπου σε χρονικό διάστημα 4-6 μηνών. Και η μείωση αυτή δεν είναι κάποια προσφορά της Άλτεκ, αλλά το αποτέλεσμα από τη χρήση του δικτύου της.

Δημοσ.

ρωτα αυτους για επιπροσθετες εξηγησεις επι του θεματος, με ποιο τροπο γινεται κτλ. μου φαινεται δυσκολο ο ΟΤΕ να μειωνει το παγιο του..

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα αυτα που διαβαζω με βγαζουν εκτος εαυτου. Μα καλα ειναι δυνατον να μας κοροιδευουν τοσο αισχρα? Ακου εκει μειωση στο παγιο του ΟΤΕ? Ειναι σοβαροι αυτοι εκει στην Altec?

Φιλε vjshadow, την επομενη φορα που θα δεχτεις αντιστοιχο τηλεφωνημα κανε ενα πειραμα: Ζητα αυτα που μολις σου ανεφερε ο εκαστοτε πωλητης να στα διαβιβασει και γραπτως. Πες του και καλα οτι θες μια μορφη συμβολαιου με τους ορους, το οποιο να χρειαζεται υπογραφες απο σενα.

Τοτε θα πεσει πολυ γελιο γιατι ειτε θα κανει την παπια ειτε θα σου πει οτι δεν χρειαζεται γιατι (και καλα) η συνομιλια καταγραφεται (!). Βεβαια εδω μπορεις να του την μπεις για τα καλα, γιατι δεν σε εχει ενημερωσει απο την αρχη της συνομιλιας οτι την καταγραφει, οποτε και ειναι παρανομο...

Δυστυχως, ειναι τραγικο τι μας ταζουν για να κερδισουν, μερικους συνδρομητες

Τα λεω ολα αυτα γιατι για πολυ καιρο με ενοχλουσαν καθε δυο μερες με δηθεν προσφορες και φυσικα κανεις δεν δεχοταν να μου στειλει γραπτως αυτα που μου εταζε. Τελικα γραφτηκα στο μητρωο της Αρχης Προστασιας Προσωπικων Δεδομενων (βλ. σχετικο post εδω στο insomnia) και ηρεμησα

Ελπιζω να βοηθησα...

Δημοσ.

καλα τον λυπαμαι τον οτε πραγματικα!ηδη απο την αθηνα εχει αρχισει η μεγαλη φυγη.να δω πως θα πληρωνει τις στρατιες των υπαλληλων μετα οταν δε θα του μεινει κανενας πελατης!γι αυτο δεν βρισκει και στρατηγικο επενδυτη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...