Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με MicroSD

trilali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα μια κάρτα MicroSD Transcend 1Gb και έχω το εξής πρόβλημα: Ενώ το κινητό μου αναγνωρίζει την κάρτα κανονικά, όταν την βάζω στον card reader του PC με τον adapter το PC δεν την αναγνωρίζει. Μάλιστα το δοκίμασα σε 2 υπολογιστές, το πρόβλημα υπήρχε και στους 2. Νομιζα ότι το πρόβλημα ήταν του adapter, πήγα να μου τον αλλάξουν και μου δώσανε ενα Μotorola που χρησιμοποιούσαν οι ίδιοι. Το πρόβλημα παρέμεινε και ξαναπήγα στο μαγαζί να δουνε αν η κάρτα και ο adapter λειτουργουν κανονικά εκεί και ο υπολογιστής την αναγνώριζε κανονικα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

To exw dokimase hdh kai se deftero upologisth me diaforetiko card reader. Kai kanenas apo tous 2 readers den mou exei vgalei allo provlima, me alles kartes, an kai exw dokimasei mono MSDuo kai pote mia apli SD. Tha psaxw na vrw mia kanoniki SD na dokimasw an tha mou thn anagnorisei, an kai eimai sxedon sigouros pws tha to kanei..

edit: Molis to dokimasa kai ston card reader tou wii, o opoios th diavase kanonikotata. Ara kati ftaiei sta pc.. Yparxei periptwsi na thelei tipota drivers i mallon ftaine oi readers?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...