garbofanoula Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Παιδιά γεια! Έχω έναν compaq presario 2540EA εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια. Αποφάσισα να του κάνω ένα service αντί να αγοράσω άλλον προς το παρόν, αν φυσικά με συμφέρει. Ξέρετε που μπορώ να βρω εξουσιοδοτημένο service στην Αθήνα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μαρία
DoSMaN Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Kapou stin syggrou einai ena alla den thimamai akrivws pou... Exoume k to idio laptop. Thelw na tou valw ena pliktrologio kainourgio giati to palio... papala... Pantws apo tilefwno den vgazeis akri... An mathw kati parapanw tha sou pw
garbofanoula Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 αχ σ'ευχαριστω!!!! βασικά εγώ θέλω να το φτιάξω λίογο γιατι έχει κουνηθεί η μητρική και με τιν παραμιρή κίνηση κουνιόνται τα usb και γίνεται χαμός!!! Επίσης σκεφτόμουν να του αλλάξω και τη μνήμη... λές να γίνεται?
DoSMaN Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Fusika kai ginetai Kostizei ligo akriva vevaia... exoume 512 se 2 tsipakia twn 256... an valoume 1x512 tha mas kostisei peripou 40e an thimamai kala... Episeis to kalitero einai oti mporoume na valoume k alli karta grafikwn!!! tyxaia to anakalipsa...
garbofanoula Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 40? e kala egw perimena n'akousw apo 100 kai panw ok tote vre! karta grafikwn sovara?? lew na tou kanw mia kali anavathmisoula... na tou allalksw kai skliro giati exw meinei me ton 40ari!!!
21century Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Φυσικα ολα εξαρτωνται απο την εταιρεια και τον αντιπροσωπο που συνηθως για αναβαθμιση τσεκουρωνουν για τα καλα. Ωστοσο καλο θα ειναι να μας μια βολτα παο εκει και περισσοτερα θα βρεις εδω welcome.hp.com/country/gr/el/welcome.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.