Προς το περιεχόμενο

Συνεχείς επανεκκινήσεις

n1k0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα pentium 4 1.5GHz Northwood ram 1 Giga και Hdd 80Giga τροφοδοτικό 250watt με windows XP. Ο λόγος που έχω τόσο μικρό τροφοδοτικό είναι ότι το Pc είναι media center. Της τελευταίες μέρες μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Είμαι στο internet μέσω ADSL και ενώ έχω ανοιχτό το firefox και το utorrent ξαφνικά κάνει το pc επανεκκίνηση. Μετά την επανεκκίνηση αφου μπεί στα windows μου εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει ότι το σύστημα έχει ανανήψει. Στην αρχή νόμιζα ότι μπορεί να έγινε διακοπή ρεύματος αλλά τελικά δεν ήταν.

Ένα ακόμα πρόβλημα που μου παρουσιάζει είναι ότι όταν ανοίξω με το firefox 4 καρτέλες τουλάχιστον μου βγάζει εσφαλμένη λειτουργία του προγράμματος

Έχει κανείς μια είδα τι μπορεί να είναι?

Δημοσ.

Και τι φταίει γι 'αυτό που είναι σχεδόν όλη τη μέρα ανοιχτός ή που είναι μικρό το τροφοδοτικό και έχω πάνω 1gb ram και κάρτα γραφικών 256mb? Τι μου προτείνεις να κάνω?

Δημοσ.

Πάντως ένα καθάρισμα στο εσωτερικό του υπολογιστή δεν βλάπτει;-)

Υπάρχουν πολλές σκόνες και δημιουργείται πρόβλημα. Έτσι μου είχε γίνει και εμένα και μετά από ένα καθάρισμα τα πράγματα ήταν ΟΚ. Εσένα πάντως τα πράγματα είναι πιο σοβαρά;-)

Δημοσ.

Φίλε Stavros_Ribo έκανα την αλλαγή του τροφοδοτικού και μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Το φορτώνω συνεχώς και δεν μου βγάζει μηνύματα λάθους ας ελπίσω ότι θα συνεχίσει έτσι. Όσο για σκόνη δεν υπάρχει πολύ αφου μια φορά το δίμηνο ανοίγω το κουτί και το καθαρίζω.

Δημοσ.
Φίλε Stavros_Ribo έκανα την αλλαγή του τροφοδοτικού και μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Το φορτώνω συνεχώς και δεν μου βγάζει μηνύματα λάθους ας ελπίσω ότι θα συνεχίσει έτσι. Όσο για σκόνη δεν υπάρχει πολύ αφου μια φορά το δίμηνο ανοίγω το κουτί και το καθαρίζω.

ΟΚ είσαι ωραίος, αφού άλλοι π.χ. εγώ βαριέμαι να καθαρίζω:-D

Εύχομαι να συνεχιστούν τα πράγματα ως έχουν, με το νέο τροφοδοτικό. Αλήθεια πρέπει να είναι περισσότερα watt από το προηγούμενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...