Land_Of_Banania Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 ρε παιδια εγω που δεν μένω ελλαδα λογο της ip μου με αφηνει να κλικαρω μονο για την εδω χωρα!παιζει κανα κολπο να παρω ελληνικη ip?κανας proxy ισως? Προσπάθησε να κάνεις κάτι πολύ χοντροκομμένο ώστε να τιμωρηθεί η χώρα που μένεις! Κι αυτό υπέρ μας θα είναι. Εκτός κι αν μένεις σε καμιά ζιμπάμπουε
blueviper Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 kai sto telos tha goustarw polu apto site na poune oti o nikitis einai tosa ekatomuria fores clickomalakas.......wres wres aporw... Μα γιατί το λες αυτό; Μια ψυχή από εδώ μέσα δεν ήταν που έλεγε "Siga more. Poso tha asxolithis diladi... 5 lepta? eh gia toso xavale einai";
Pantelwolf Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 javascript:var buzzdelay = 1;function buzz(){if(s.length==14)ck();buzzdelay++;buzzdelay++;setTimeout("buzz()",150+buzzdelay);if(buzzdelay>30)buzzdelay=0;if(clkcnt==900){loadXMLDoc("clickdata.asp?s="+s.substring(7,14)+"&n="+clkcnt);alert("click again")}}buzz()
Eagle_IIz Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 emena pantos me banarane apoti fenete mou bgazi to minima apo exthes Sorry, you cannot click right now. estila para pola fenete
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μια ψυχή από εδώ μέσα δεν ήταν που έλεγε "Siga more. Poso tha asxolithis diladi... 5 lepta? eh gia toso xavale einai"; afto to eipe enas poli eksipnos... omorfos... evgenikos.... ton ksero
blueviper Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 ...ξέχασες και το σημαντικότερο: συνεπής και με έφεση στην αερολογία.
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 ...ξέχασες και το σημαντικότερο: συνεπής και με έφεση στην αερολογία. mou fenete siga- siga prepei na arxiso na pareksigieme alla tha to afiso ligo akoma gia na min arxisoume ta malomata kai sou kopso tin energia apo ta click-arismata
blueviper Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δεν υπάρχει λόγος να παρεξηγηθείς...απλώς ερμηνεύω δίχως υπερβολή τα όσα κατέθεσες θεωρητικώς και πρακτικώς. Εκτός κι αν η ενασχόληση υπήρξε 5λεπτη και δεν αντιλήφθηκα καλά.
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 I enasxolisi xoristike se imixronia. To deftero ksekinise ekei pou egrapse o filos mas to scriptaki kai ola arxisane na ginonde efkola. Sto proto imixronio ondos asxolithika 5 lepta (poli perisotero xrono omos efaga grafondas sto Forum). Sto de deftero ekana isa kai me 5-6 xiliades klik me to skriptaki. Kana 20 lepto diladi. Meta ondos to variese. Tora vevea tin epimoni sou na xalas ena oreo topic sto opio xalaronoume kai leme kamia m@l@ki@ gia na pername tin ora den katalaveno. Alla tespa kai esi afto theoris sosto afto les...
kleidokratwr Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Tora vevea tin epimoni sou na xalas ena oreo topic sto opio xalaronoume kai leme kamia m@l@ki@ gia na pername tin ora den katalaveno.Alla tespa kai esi afto theoris sosto afto les... Κακό παιδί blueviper γιατί χαλάς το θέμα των παιδιών; Ε; Ε; Ε; Θέλεις να σε μαλώσω; Εσύ ήθελες να σε διακόπτουν όταν έπεζες μικρός με το κουβαδάκι σου; Στο κάτω κάτω ρε παιδί μου, πήγαινε και λίγο παρακάτω που μιλάνε για ένα άλλο φλέγον θέμα του ίντερνετ "τα κακάκια" [ναι ντε, τα σκατά εννοώ..] να τους πεις για την softex. I enasxolisi xoristike se imixronia. Που είναι ο "μαλάκας" που θέλουμε κάθε φορα να το "σφυρίξει" επιτέλους;
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Prosekse leptomeria? oxi imixrona .... imixronIa !!! "sfirikse tin liksi... sfirikse tin liksi.. ta @@ pagosane tha pathoume kai psiksi"
blueviper Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Στο κάτω κάτω ρε παιδί μου, πήγαινε και λίγο παρακάτω που μιλάνε για ένα άλλο φλέγον θέμα του ίντερνετ "τα κακάκια" [ναι ντε, τα σκατά εννοώ..] να τους πεις για την softex. Μακαρίζω την τύχη μου που δε μου επιτρέπει να πέφτω πάνω σε όλα τα ανούσια thread. Φαίνεται πως είναι φιλεύσπλαχνη, αλλιώς θα είχα καταντήσει ολότελα ανισόρροπος.
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Κακό παιδί blueviper γιατί χαλάς το θέμα των παιδιών; Ε; Ε; Ε; Θέλεις να σε μαλώσω; Εσύ ήθελες να σε διακόπτουν όταν έπεζες μικρός με το κουβαδάκι σου; Oxi re gamoto... me to kouvadaki kanoun click? Anathema tin asxetosini mou... ego me to pondiki ekana. ...αλλιώς θα είχα καταντήσει ολότελα ανισόρροπος. kala min pernis kai orko... edo asxolise 2 meres me ta post mou... kako simadi afto
Sebastienomnia Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Παιδια παμε,παμε Τρελη αντεπιθεση για την 31η θεση Το νιωθω..Η 31η θεση πλησιαζει...Μονο 30,700 κλικ ενω πριν 20 λεπτα θελαμε 75,000 ... Βαλτε στο σκριπτακι και κλικαρετε τους ολους..Παιδια ειναι γαμ**ο,πολυ γελιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.