Προς το περιεχόμενο

Kante tin Ellada proti...sta click...

melodicnemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η ιδέα μου είναι ή μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες ανοησίες ever; Να πάθω τενοντίτιδα για να κερδίζει ο τυπάς από κάθε κλικ μου; Ούτε με σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια δε θα με έπειθαν...

Μια χαρά θέση έχουμε πάντως...μόλις περάσαμε το Togo κι ακολουθεί η Japan. Τα μεγαλύτερα θύματα προκύπτει πως είναι οι Τσέχοι πάντως.

Δημοσ.
Η ιδέα μου είναι ή μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες ανοησίες ever; Να πάθω τενοντίτιδα για να κερδίζει ο τυπάς από κάθε κλικ μου; Ούτε με σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια δε θα με έπειθαν...

Μια χαρά θέση έχουμε πάντως...μόλις περάσαμε το Togo κι ακολουθεί η Japan. Τα μεγαλύτερα θύματα προκύπτει πως είναι οι Τσέχοι πάντως.

Siga more. Poso tha asxolithis diladi... 5 lepta? eh gia toso xavale einai. Min vgeis kai me tin simea stin omonoia na panigirises.

Δημοσ.

Ούτε 5milisec δεν του αξίζουν. Τουλάχιστον κάποτε σου έλεγαν να κλικάρεις για να δοθεί μισή δεκάρα σε έναν άστεγο, στη Unicef και στην WWF...πλέον ούτε καν αυτή η ψευδαίσθηση δεν υπάρχει. Ε, δε με φτιάχνει κι όλας να κάνω 999 κλικ για να δω το Ελλάντα πάνω από το Togo.

Δημοσ.

Βάστα γερά...60.454.169 κλικ ακόμα και τους φτάσαμε τους Τσέχους (χωρίς να συνυπολογίζω πως κι αυτοί θα συνεχίσουν να μαστουρμπάρουν ανηλεώς). ;)

Μια πρωτιά για να ανυψωθεί λίγο το εθνικό φρόνημα, θα ήταν ό,τι πρέπει τη δεδομένη στιγμή. Μετά την Εθνική, τη Eurovision και το σεξ, μια χαρά είναι το κλικλικίκι.

Δημοσ.

Και χάρη στα δικά μου CLICK η ελλάδα ΝΑΙ ΝΑΙ ... ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ 53 (!!!) ΘΕΣΗ !!

CLICKARE TO ... TO .......... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!! :D :D

Δημοσ.

beite kai kante click!

to episkeftika simera k exei pollh plaka ( ligo kapsimo , os poly ).

Osa perissotera click , tosa perissotera click mazeuei i ellada kai anevainei stin pagkosmia katata3h..

happy clicking!!!!

Δημοσ.

Έχει χαθεί εντελώς η έννοια "πλάκα" στις μέρες μας. Στο τέλος θα πατάμε το καζανάκι και θα το θεωρούμε standup comedy.

Πολύ κάψιμο...μα πάρα πολύ.

Δημοσ.
Στο τέλος θα πατάμε το καζανάκι και θα το θεωρούμε standup comedy

An to kaneis me xari re "blueviper" giati na min gelame vlepondas se ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...