melodicnemo Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 http://www.clickclickclick.com aplo .kante click oses fores antexete kai anevaste tin Ellada mas psila!Spaste to .........:twisted:
Pink_Panther Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Sorry - the server is temporarily unavailable. Please try again later. Yperoxo, epese apo ta polla clicks :-P
alexzzz Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 1000 kati ekana mono ego.... psofia sta 999 se anagkazi na stamatisis kai ksana apo tin arxi...
blueviper Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Η ιδέα μου είναι ή μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες ανοησίες ever; Να πάθω τενοντίτιδα για να κερδίζει ο τυπάς από κάθε κλικ μου; Ούτε με σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια δε θα με έπειθαν... Μια χαρά θέση έχουμε πάντως...μόλις περάσαμε το Togo κι ακολουθεί η Japan. Τα μεγαλύτερα θύματα προκύπτει πως είναι οι Τσέχοι πάντως.
alexzzz Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Η ιδέα μου είναι ή μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες ανοησίες ever; Να πάθω τενοντίτιδα για να κερδίζει ο τυπάς από κάθε κλικ μου; Ούτε με σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια δε θα με έπειθαν... Μια χαρά θέση έχουμε πάντως...μόλις περάσαμε το Togo κι ακολουθεί η Japan. Τα μεγαλύτερα θύματα προκύπτει πως είναι οι Τσέχοι πάντως. Siga more. Poso tha asxolithis diladi... 5 lepta? eh gia toso xavale einai. Min vgeis kai me tin simea stin omonoia na panigirises.
silverthan Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Το EuroClick πότε είναι ρε παιδιά να το πάρουμε και αυτό?
blueviper Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Ούτε 5milisec δεν του αξίζουν. Τουλάχιστον κάποτε σου έλεγαν να κλικάρεις για να δοθεί μισή δεκάρα σε έναν άστεγο, στη Unicef και στην WWF...πλέον ούτε καν αυτή η ψευδαίσθηση δεν υπάρχει. Ε, δε με φτιάχνει κι όλας να κάνω 999 κλικ για να δω το Ελλάντα πάνω από το Togo.
blueviper Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Βάστα γερά...60.454.169 κλικ ακόμα και τους φτάσαμε τους Τσέχους (χωρίς να συνυπολογίζω πως κι αυτοί θα συνεχίσουν να μαστουρμπάρουν ανηλεώς). Μια πρωτιά για να ανυψωθεί λίγο το εθνικό φρόνημα, θα ήταν ό,τι πρέπει τη δεδομένη στιγμή. Μετά την Εθνική, τη Eurovision και το σεξ, μια χαρά είναι το κλικλικίκι.
brandon Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Και χάρη στα δικά μου CLICK η ελλάδα ΝΑΙ ΝΑΙ ... ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ 53 (!!!) ΘΕΣΗ !! CLICKARE TO ... TO .......... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!! :D
poscaman Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 μεχρι 150 κλικ αντεξα...μετα εκαψα εγκεφαλίκα κυτταρα απ'την βλακεια...
nmtray2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Παμε καλα? οεο? 1) Τσεχια 2) Φινλανδια 3)... Επιπεδο ε? Δεν εχουν με τι να ασχοληθουν?
george_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 beite kai kante click! to episkeftika simera k exei pollh plaka ( ligo kapsimo , os poly ). Osa perissotera click , tosa perissotera click mazeuei i ellada kai anevainei stin pagkosmia katata3h.. happy clicking!!!!
blueviper Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Έχει χαθεί εντελώς η έννοια "πλάκα" στις μέρες μας. Στο τέλος θα πατάμε το καζανάκι και θα το θεωρούμε standup comedy. Πολύ κάψιμο...μα πάρα πολύ.
alexzzz Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Στο τέλος θα πατάμε το καζανάκι και θα το θεωρούμε standup comedy An to kaneis me xari re "blueviper" giati na min gelame vlepondas se ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.