Προς το περιεχόμενο

Σωστη τοποθετηση των subtitles του Mr Bean Holidays

Giannis90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατεβασα το αρχειο των subtitles του Mr Bean Holidays απο τον uploader vagem αλλα δεν ξερω σε ποιο αρχειο να τα τοποθετησω . Μπορει κανεις να με βοηθησει . Χρησιμοποιω το προγραμμα avisub. Χρειαζομαι βοηθεια !:(

Δημοσ.

1)καλως ηρθες

2)γραφεις σε λαθος μερος του insomnia.

3)τι εννοεις σε ποιο αρχειο να το τοποθετησεις?γιατι δεν το φορτωνεις στο προγραμμα που τρεχεις την ταινια μαζι με την ταινια?

Δημοσ.

Το ειδα που το εγραφαν στα σχολεια απο το αρχειο που κατεβασα. Τελος παντων , μπορεις να μου εξηγησεις τι να κανω ???

Δημοσ.

Κατεβασα το bsplayer αλλα μολιςπαω να τρεξω το autorun μου λέει < Please install thn Divx codec > και αφου πατησω ok μου βγαζει < You have an older version of bspalyer , please uodate ! > ενω δεν εχω εγκατεστημενη καμοια παλαιοτερη εκδοση.Εψαξα για το vls αλλα δεν βρηκα τιποτα

Δημοσ.

Ενταξει το κατεβασα . Τωρα το μονο που πρεπει να κανω ειναι να επιλεξω ολα τα αρχεια avi που αποτελουν την ταινια να παιξουν με τον vlc player και μετα να συρω το αρχειο των υποτιτλων πανω στον player ?

Δημοσ.

ειναι σημαντικο να επιλεξω να παιξουν με την σειρα (π.χ. το αρχειο με την ειδαγωγη του dvd να μπει πρωτο ) τα αρχεια ή δεν παιζει ρολο ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...