polonos1313 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Γεια σας προσφατα ένας φίλος μου αγορασε μια καρτα(7800 GS nvidia) από τα e-shop."Η καρτα για 2 μηνες δουλευε κανονικα , τωρα η καρτα μου βγαζει pixels αμα δουλεψει για καποιο μικρο χρονικο διαστημα , παρατηρησα ότι όταν τρεχω το test που εχουν οι drivers τις καρτας για τα timings δεν μπορει να το ολοκληρωσει και με ενημερωνει ότι τα timιngs δεν είναι σωστα και πρεπει να τα χαμηλωσω αλλα τα timings που τρεχω είναι τα default τις καρτας.Την καρτα την πηγα πισω στο μαγαζι που αναφερθηκα τιν πρωτη φορα και με ενημερωσανε ότι μου αλλαξανε τιν καρτα αλλα και αυτή η καρτα βγαζει το ιδιο προβλημα .Αυτο με οδηγησε στο συμπερασμα ότι δεν μου αλλαξανε την καρτα.Για αυτό τον λογο σημαδεψα το κουτι και τα συμπερασματα μου βγηκαν πραγματικαΑυτο εγινε τρεις φορες συνεχωμενες πως μπορω να κινηθω νομικα για να κανω καταγγελια στο μαγαζι για να μου αλλαξουνε την καρτα με μια καινουργια επισης αμα μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να διορθωσω το προβλημα της καρτας εάν διορθωνεται."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.