Dyvim-Tvar Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Εδώ και λίγες μέρες έχω ένα πρόβλημα με το msn μου. Λίγη ώρα αφού κάνω log in με πετάει και ακόμα δεν έχω βρεί τον λόγο. Μόλις ξανασυνδέομαι είτε αυτόματα είτε κλείνοντας το msn και ξανά από την αρχή, έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα. Δηλαδή μου είναι πολύ δύσκολο να κάνω μια συνομιλία διότι με πετάει συνέχεια. Επίσης έχω κι άλλο ένα πρόβλημα. Οι φωτογραφίες των φίλων μου δεν εμφανίζονται σε μένα και ούτε και οι δικιά μου στους άλλου, αλλά εκτός από αυτό τα personal message των φίλων μου μου εμφανίζονται καθυστεριμένα. Έχω δοκιμάσει πολλά (re-install, install άλλη έκδοση) αλλά τίποτα. Αν τυχαίνει κάποιος να γνωρίζει τι φταίει και μπορεί να με βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεως!
louthiros20 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 des mhpws einai sxetiko http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=187964
Dyvim-Tvar Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 μπα... δεν νομίζω. Επειδή το έπαθα με το που εγκατέστησα την καινούρια έκδοση, την 8.1., δοκίμασα μήπως αν ξαναβάλω την προηγούμενη έκδοση ξανά, (αυτήν που είχα) φτιάξει. Αλλά πάλι το ίδιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.