HellasVagabond Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Εγω μετα απο αμετρητα participations σε beta games και μετα απο τοσα χρονια στα PC παντα περιμενω να δω κατι στο GOLD σταδιο πριν βγαλω αποφαση. Οπως και να εχει δεν νομιζω πως θα ξαναδουμε παιχνιδια τοσο καλα δουλεμενα οπως ας πουμε τα Wing Commander 3,4 και τα αθανατα Aliens Vs Predator 1,2.
p3tran Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Εγω μετα απο αμετρητα participations σε beta games και μετα απο τοσα χρονια στα PC παντα περιμενω να δω κατι στο GOLD σταδιο πριν βγαλω αποφαση.Οπως και να εχει δεν νομιζω πως θα ξαναδουμε παιχνιδια τοσο καλα δουλεμενα οπως ας πουμε τα Wing Commander 3,4 και τα αθανατα Aliens Vs Predator 1,2. παρε 360
HellasVagabond Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Αν και στην 55αρα ενα X360 θα ηταν τελειο δεν ειμαι ατομο που του αρεσουν οι κονσολες. Ασε που εκει δεν ξερω αν θα μπορω να κανω beta test παιχνιδια
p3tran Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Αν και στην 55αρα ενα X360 θα ηταν τελειο δεν ειμαι ατομο που του αρεσουν οι κονσολες.Ασε που εκει δεν ξερω αν θα μπορω να κανω beta test παιχνιδια αυτη τη στιγμη τρεχουν beta tests του halo3 και του shadowrun. ειναι καποιοι γνωστοι μου που συμμετεχουν. not bad games, ε? η κονσολα να μη σ'αρεσει.. κρυφτηνα να μην φαινεται.. τα games ομως? ασε που κοιταω και την υπογραφη σου και νομιζω οτι χρειαζεσαι λιγο τεχνολογικη αποτοξινωση..
HellasVagabond Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Ναι αλλα οταν σε PC εχω μπει σε 30+ closed beta ξαφνικα τα 2 που δεν ειναι closed beta του Χ360 δεν μου καθονται καλα. Παντως ΑΝ υπηρχε keyboard για Χ360 ΙΣΩΣ να το σκεφτομουν
john2gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Νομίζω έχει βγει αυτός adaptor (third party περιφερειακό) που επιτρέπει πληκτρολόγιο και ποντίκι. Δεν ξέρω όμως τι γίνεται στα games,αν μπορείς δηλαδή να κάνεις map τα πλήκτρα
p3tran Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 για closed beta μιλαω κι εγω... open beta θα τρεξει για το halo3 σε λιγες μερες (πρεπει να εχεις το crackdown για να μπεις ή να εχεις κανει registration οταν επρεπε) και για το shadowrun επισης σε λιγο. οσο για keyboard.. δες εδω σετακι εισαστε και οι δυο για 360. (jon/vagabond) αντε και μπαινει και clan support
HellasVagabond Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Αυτο εσεις το λετε πληκτρολογιο ? Δειγμα ισως
p3tran Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 "εμεις" εχουμε και pc και ημασταν ΠΑΛΙΑ σαν κι εσας. πορωμενοι pcακηδες. παιρνει και usb keyboard, αλλα η χρηση του ειναι περιορισμενη (txt msg ή entry οπου χρειαζεται μονο (πχ final fantasy online). μολις βγει αυτο το πληκτρολογιακι, πιστευω οτι θα βγουνε και τα games που το χρειαζονται.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Nai alla to mouse einai mouse...opote no FPS...parola auta elpizo to PS3 na exei to aim sto sensitive control...prepei na leei,ean oxi tote kai auto stin idia meira tou xbox einai...
p3tran Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Nai alla to mouse einai mouse...opote no FPS...parola auta elpizo to PS3 na exei to aim sto sensitive control...prepei na leei,ean oxi tote kai auto stin idia meira tou xbox einai... το mouse ειναι τιποτα. απλα θεμα συνηθειας. χωρια που οταν παιζεις online στο pc, κερδιζει αυτος που εχει τα καλυτερα hacks, οχι το καλυτερο ποντικι (αυτο δεν το εχετε βαρεθει αληθεια?) ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος δηλωνει (και ειναι) fan των shooters, και μενει στην απ'εξω απο το gears και τα λοιπα του 360..
kirileman Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Το mouse είναι "τίποτα" στα fps κ απλά θέμα συνήθειας;;; Ντάξει...
EKTELESTES Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 loool. Τάδε έφη Πετ-ραν (φορ γιορ λάιβς ) Το ακούσαμε κι αυτό.... :lol: Άρε Έλληνα αθάνατε...
littlelouievegos Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Το mouse είναι "τίποτα" στα fps κ απλά θέμα συνήθειας;;; Ντάξει... LOL φανταζομαι Counterstrike με το sexbox joy μου.. Σαν αναπηρος πολεμου θα ενιωθα.. Εδω εχουμε αναγει σε επιστημη το calibration ενος καλου mouse και αλλοι λενε δεν ειναι τπτ.. Τεσπα γουστα ειναι αυτα και ποσο ασχολεισαι ενεργα και σοβαρα με καποια mp fps, οπως καποιοι χρονια τωρα.. Εδω λεω πως θα παιξω το halo3 με το joy..
kirileman Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Είναι μια άποψη, οκ, κ σε ένα βαθμό δεν έχει άδικο όταν λέει ότι είναι θέμα συνήθειας, όλα θέμα συνήθειας είναι. Αλλά κάθε τι έχει τα όριά του, το gamepad σε περιορίζει τρομερά (άξονες κίνησης, ταχύτητα κλπ) ενώ το mouse όχι αφού ουσιαστικά γίνεται η "εικονική" προέκταση του χεριού σου στο παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.