Προς το περιεχόμενο

καλυτερο multiplayer racing ??

bluesattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Παιδια ποιο ειναι το καλυτερο racing game (cars or bikes) για online game ? Kαι οταν λεω καλυτερο δεν εννοω γραφικα -αναλυση κλπ αλλα ποιο εχει τις πιο ωραιες πιστες(δεν θελω δηλαδη καποιο που να ειναι μονοτονο και ολο το παιχνιδι να διεξαγεται σε μερικες αγωνιστικες πιστες ) και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ πιο εχει τους πιο πολλους servers -κοσμο??????????

Ειμαι μεταξυ των need for speed(πιο ομως ?καποτε επαιζα σε ενα φιλο το underground 2...μου αρεσε αλλα τωρα θα εχει κοσμο οι ολοι θα παιζουν το carbon ?)- Richard Burns - colin mcrae -test drive unlimited

GTR 2 ...η οποιο αλλο μου πειτε εσεις.......

Δεν με ενδιαφερει KΑΘΟΛΟΥ το single player...........

και ομοιως αν ξερετε καποιο με μηχανες......ευχαριστω

Δημοσ.

Richard Burns Rally,η απόλυτη εξομοίωση!!

Το μόνο πρόβλημα είναι οι λίγες πίστες του,οι οποίες βέβαια είναι χαώδεις αλλά παραμένουν λίγες.

Δημοσ.

κατεβασε το rbr net 3.0 και θα παιζεις με αλλα ατομα στο rbr.και με την 6600 το παιζεις ανετα το rbr μονο παιζε με την in-car camera και στa οption τα car reflection και car shadow ξετικαρε τα και θα κερδισεις καποια frames.

Δημοσ.

Live For Speed! Με διαφορά ο πιο δημοφιλής online racing simulator. Και με ακόμη μεγαλύτερη διαφορά ο λιγότερο απαιτητικός σε hardware (btw, παίζεις άνετα και με απλό 56άρι modem).

Δημοσ.

Λοιπον το πιο δυνατο απο ολα ειναι το Φορμουλα 1 2007 αλλα υπαρχουν μοντς σε πολλες ξενεις ιστοσελιδες και κυριολεκτικα μπορεις να κανεις τα παντα...

Δημοσ.
Δες και αυτό αν δεν το ξέρεις http://www.trackmanianations.com/indexUk.php

Είναι δωρεάν ,ειναι online και εχει και Ελληνες :)

πλάκα κάνεις...

όταν έπαιζα εγώ ήταν σχεδόν ΜΟΝΟ έλληνες και τούρκοι...

και μερικοί ξεκάρφωτοι.

και οι γαμώτουρκοι μας ξετρυπωνανε εκείνη την ημέρα που το πρωτοέπεξα.

τις επόμενες μέρες μπήκαν τα βαριά πυροβολικά μας και πέρνανε τις νίκες περίπατο.

Είναι αρκετά δύσκολο λόγω πιστών...έχει χαβαλέ...και είναι εθνικό θέμα :)

εγώ ακόμα παίζω LAN ...Colin McRae 2...χρόνια καμμένοι...

the best gameplay ever (αν και arcade αρκετά)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...