boom123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Με το κινητό το laptop ανιχνεύεται κανονικά κάνω connection μαζί του αλλά δεν μπορώ να του στείλω κάτι... Απο το laptop όταν δοκιμάζω μου λέει ότι δεν μπορεί να βρεί το bluetooth ή δεν υπάρχει (του laptop). Τα drivers είναι όλα μια χαρά... ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει... και κάτι άλλο το laptop αγοράστηκε πριν κάνα μήνα με Windows XP Pro , αμελώ να πάρω τηλ. στην Microsoft γιατί δεν είναι κ δικό μου...:neutral: πάιζει να υπάρχει δωρέαν αναβάθμιση σε Vista? πάντως από το μαγαζί δεν έδωσαν κάτι σχετικό...:?
strudel7878 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 είσαι ευχαριστημένος απο το μηχάνημα? η οθόνη τι λέει? επειδή ενδιαφέρομαι για μηχάνημα αυτόν τον καιρό και είναι το μόνο που βρίσκω με ανάλυση 1680*1050. Ευχαριστώ
boom123 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 είσαι ευχαριστημένος απο το μηχάνημα? η οθόνη τι λέει? επειδή ενδιαφέρομαι για μηχάνημα αυτόν τον καιρό και είναι το μόνο που βρίσκω με ανάλυση 1680*1050.Ευχαριστώ η οθόνη του φίλε είναι όλα τα λευτά, ειδικά το ότι είναι και mat! με 1680χ1050 έχεις ένα τεράστιο workspace:-D .Οντως είναι απο τα λίγα με αυτή την ανάλυση και ειδικά με mat. θυμάμαι είχα βρεί και ενα IBM Thinkpad με τα ίδια χαρακτηριστικά οθόνης...
kiriakoulis19 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 paides opoios mporei as m steilei ta deivers tou bluetooth k tou ethernet
michalis2610 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 @ kiriakoulis19 Ποιο λειτουργικό έχεις? Πήγαινε εδώ και επέλεξε.
michalis2610 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Με το κινητό το laptop ανιχνεύεται κανονικά κάνω connection μαζί του αλλά δεν μπορώ να του στείλω κάτι... Αν θυμάμαι καλά, νομίζω ότι πρώτα πρέπει να κάνεις ένα είδος αποδοχής της συσκευής από το φορητό, ότι δέχεσαι να σου αποστείλει υλικό Απο το laptop όταν δοκιμάζω μου λέει ότι δεν μπορεί να βρεί το bluetooth ή δεν υπάρχει (του laptop).Τα drivers είναι όλα μια χαρά... ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει... ενεργοποιείς το bluetooth από το HR Wireless Manager και σου βγάζει αυτό το μύνημα? και κάτι άλλο το laptop αγοράστηκε πριν κάνα μήνα με Windows XP Pro , αμελώ να πάρω τηλ. στην Microsoft γιατί δεν είναι κ δικό μου...:neutral: πάιζει να υπάρχει δωρέαν αναβάθμιση σε Vista? πάντως από το μαγαζί δεν έδωσαν κάτι σχετικό...:? εδώ άλλοι πολεμάνε να τα βγάλουν και εσύ θέλεις να τα περάσεις και να χαλάσεις το εργαλείο.... Ασε το όπως είναι. Αν θέλεις τόσο πολύ πάντως να κάνεις το φορητό του φίλου σου αργό δεν έχεις παρά να ζητήσεις από την ΗΡ τους δίσκους ανάκτησης των ςVista αν "έχασες" την προσφορά.
argiris77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Με το κινητό το laptop ανιχνεύεται κανονικά κάνω connection μαζί του αλλά δεν μπορώ να του στείλω κάτι...Απο το laptop όταν δοκιμάζω μου λέει ότι δεν μπορεί να βρεί το bluetooth ή δεν υπάρχει (του laptop). Τα drivers είναι όλα μια χαρά... ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει... Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ και δεν μπορώ να βρώ τι παίζει..εκεί που κανονικά έστελνε και λάμβανε τώρα γιοκ. Την πρώτη φορά κάτι ρυθμίσεις είχα πειράξει και διορθώθηκε, τώρα πάλι τα ίδια, μάλλον θα φταίνε οι drivers καθώς έχει περασμένα xp και drivers από το αμέρικα (που φυσικά δεν είναι σίγουρο ότι λειτουργούν οκ).Αλλιώς τι άλλο? ''ενεργοποιείς το bluetooth από το HR Wireless Manager και σου βγάζει αυτό το μύνημα?'' εννοεις το κουμπί πάνω στον φορητό για ενεργοποίηση ασύρματου και bluetooth?
michalis2610 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 ''ενεργοποιείς το bluetooth από το HR Wireless Manager και σου βγάζει αυτό το μύνημα?'' εννοεις το κουμπί πάνω στον φορητό για ενεργοποίηση ασύρματου και bluetooth? Αν τα έχεις να δουλεύουν και τα δυο (ασύρματο κ bluetooth) μαζί οκ. Απλά εγώ δουλεύω μόνο το ασύματο και επειδή δεν χρησημοποιώ το bluetooth το απενεργοποιώ από Wireless Manager. Πάντως με τον παλιό φορητό θυμάμαι ότι χρειαζόταν να κάνεις αυτή την αποδοχή της συσκευής που στέλνει για να ξεκινήσει η αποστολή. Και εγώ νομίζω ότι πρόβλημα οδηγών είναι. Δοκίμασε να κάνεις clean uninstall και μετά να τους ξαναπεράσεις. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήω περισσότερο αλλά δε δουλεύω στο ΗΡ τώρα και δεν πάει το μυαλό μου και σε καμιά άλλη αιτία.
argiris77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Αν τα έχεις να δουλεύουν και τα δυο (ασύρματο κ bluetooth) μαζί οκ. Απλά εγώ δουλεύω μόνο το ασύματο και επειδή δεν χρησημοποιώ το bluetooth το απενεργοποιώ από Wireless Manager. Πάντως με τον παλιό φορητό θυμάμαι ότι χρειαζόταν να κάνεις αυτή την αποδοχή της συσκευής που στέλνει για να ξεκινήσει η αποστολή. Και εγώ νομίζω ότι πρόβλημα οδηγών είναι. Δοκίμασε να κάνεις clean uninstall και μετά να τους ξαναπεράσεις. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήω περισσότερο αλλά δε δουλεύω στο ΗΡ τώρα και δεν πάει το μυαλό μου και σε καμιά άλλη αιτία. Μπας και έχει απενεργοποιηθεί απο τον wireless manager και δεν το έχω πάρει χαμπάρι?Από το control panel δεν μπαίνω στον manager αν θυμάμαι καλά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.