Προς το περιεχόμενο

Περίεργος θόρυβος στο ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού

lefi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μία πρόχειρη αναζήτηση στο insomnia αλλά είναι δύσκολο να βρεις την σώστη λέξη κλείδι για κάτι τέτοιο. Λοιπόν ξαφνικά ο υπολογιστής μου κάνει έναν έντονο θόρυβο που τον εντόπισα προς το τροφοδοτικό τον άνοιξα γιατί έλεγα ωχ πρέπει να είναι πολυ σκονισμένος τελικά δεν ήταν, τέλως πάντων, αποφάσισα να αλλάξω τροφοδοτικό (εγώ δεν ξέρω να το βάλω θα τον αγοράσω και θα πω να μου τον αλλάξουν) όταν αγόρασα τον υπολογιστή μου έβαλε 300 Watt και προσανατολίζομαι σε 350 Watt (και λίγο παραπάνω για σίγουρα).Στο πλαισιο δεν υπάρχει διαθέσιμότητα λιγότερη του 24ώρου (σύμφωνα με την ιστοσελίδα) και στο Multirama δεν έχουν με λίγα Watt (σύμφωνα με την ιστοσελίδα), τι να προσέξω; που αλλού να κοιτάξω (Αθήνα, Πειραια και σε οποιαδήποτε λογική απόσταση), συγνώμη για το φλίαρο κείμενο.

Δημοσ.

παρε μεγαλυτερο ισως 400 ααρι αν γραφεις dvd αλλα δοκιμασε να το βαλεις μονος σου δεν ειναι τιποτα

αλλιως...

Δημοσ.

an to systima sou tha minei etsi..enoo xoris kapia energovora anavathmisi..

kalytera eine na mineis me to idi yparxon PSU.

apla alakse ena 8cm FAn ,pou pithanon na bgazei to thoryvo pou les.. i ladose to me 1-2 stagones ladi ston aksona.

to na pas na pareis 50W perisotera PSU eine petamena lefta,afou argotera tha thes ena 600W ,sti geniki sou anavathmisi.

an to PSU sou omos exei sovaro provlima kai den eine to fan .. kalytera pigene katheuthian se 600W+ na to exeis kai metepita.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...