Lafas1987 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Γεια σε όλους! Αύριο ή την Παρασκευή θα βγω βόλτα με την πρώην κοπέλα μου. Γενικά μιλάμε πολύ συχνα στο τηλέφωνο και είμαστε (είναι) φίλη (εγώ μόνο έτσι δεν την βλέπω και της το έχω πει). Ποια ταινία να πάμε να δούμε? Παιδιά μην με κάψετε! Κοπελιές βοηθήστε!!!! Είχαμε δει τότε το Polar Express και γενικά βλέπω πολλά καρτούν... Σκέφτομαι αυτό με τα ποντικάκια να παω να δω... Τι λέτε? Καμία άλλη... Με ρομάτζο...
jim22479 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 ξέχνα τα καρτουνς πήγαινε να δεις το "Οι ζωές των άλλων", είναι σίγουρο ότι έτσι θα τη ρίξεις γιατί θα νομίσει ότι έχεις περιεχόμενο!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Από την ταινία Ed Wood : [on the reason for the success of 'Dracula(1931)'] Bela Lugosi: They were mythic. They had a poetry to them. Edward D. Wood, Jr.: Yes. Bela Lugosi: And you know what else? The women... the women preferred the traditional monsters. Edward D. Wood, Jr.: The women? Huh? Bela Lugosi: The pure horror, it both repels, and attracts them, because in their collective unconsiousness, they have the agony of childbirth. The blood. The blood is horror. Edward D. Wood, Jr.: You know, I never thought of that. Bela Lugosi: Take my word for it. If you want to make out with a young lady, take her to see "Dracula".
theoritikos Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δεν γνωρίζω να παίζεται κάποια ταινία αυτή την εποχή με αυτό που ζητάς (ρομάντζο), αλλά μια καλή λύση θα ήταν να δεις την νέα ταινία του mr bean. Ξέρω η ταινία είναι λίγο μπούρδα, αλλά θα σας διασκεδάσει αρκετά και θα σας φτιάξει την διάθεση (you know what I mean )
pc_admin Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δες αυτη που θα αρεσει και στους 2 σας και οχι στους αλλους . Το τι ταινια θα δειτε δεν θα παιξει και τοσο ρολο νομιζω
Lafas1987 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Καλά ναι, δεν έχει σημασία... Να είμαστε μαζί αποκλείετε, είναι πολύ κάθετη. Αλλά ντάξει... Μάλλον θα πάμε εκεί και ότι κάτσει... Και οι "Χαρλεάδες" πρέπει να έχουν φάση. Γουστάρει εκείνη τέτοια.
Lighter122 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 gia tetoies katastaseis panta thriler/tromou twra an thes na tin "rikseis", me mia tainia den tha kaneis tipota:( dokimase tin epomeni fora pou tha pate sinema na exeis mia alli kopela mazi sou, kata protimisi kapoia pou na endiaferetai gia sena... apo kei kai pera uparxoun 2 periptwseis.. 1) zileuei kai isws skeftei na dwsei alli mia eukairia stin sxesi sas.. 2)den ginetai tipota, opote ksekolla kai vres mia kali kopela kai sunexise tin zwi sou.. TIP: vgale tin prwin sou apo tin zwi sou stin 2i periptwsi, ektos kai an goustareis na akous ta provlimata tis me ton ekastote gkomeno:| CAUTION: ta parapanw einai vasei dikwn mou empeiriwn (mias asximis gia tin akriveia) kai se kamia periptwsi den isxuoun sto 100% twn periptosewn o kathenas loipon einai eleutheros na kanei ta lathi tou kai na mathei apo auta;-)
Lafas1987 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 @Lighter122 Δεν ξέρω... Κάτι που μετά να πάμε σπίτι να κάνουμε άκι*! Bασικά αν με δει με άλλη γκόμενα, θα ευχαριστηθεί κιόλας... Άστα... Έχω δοκιμάσει τα πάντα... Έχω κλάψει, έχω νευριάσει, ότι θες το έχω κάνει... Τώρα τελευταία πάω προς το καλύτερο βέβαια... Κάτι σαν να γίνεται... Συμφωνώ με όσα λες! Γουστάρεις και SCorPiOns?
Lighter122 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 gia kana xrono meta to sumvan nai, goustara scorpions... pleon goustarw tin kopela mou, pernaw kala mazi tis kai exw na dw tin "fili" mou polu kairo... prwsopiki mou apopsi einai oti oso uparxei sti zwi sou ena tetoio atom (me tetoio parelthon diladi) den prokeitai na pareis sta sovara kapoia alli kopela... uparxoun kai oi eksaireseis vevaia, alla apla epivevaiwnoun ton kanona
Lafas1987 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Mε SCorPions είμαι πολύ οπαδός! Αλλά δεν μου αρέσουν οι μπαλάντες τους... Όλα τα υπόλοιπα. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν βάλεις ένα x σε κρατάει πίσω. Αλλά έχω προσπαθήσει πολλές φορές. Νομίζω πως αν δεν βρεθεί κάτι πολύ αξιόλογο για εσένα στο δρόμο σου δεν θα ξεκολίσεις... Αύριο στις 8:00 θα πάμε Cinema... Θα πάμε και θα δούμε εκεί τι θα δούμε.
Xorxhs! Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 εγω θα προτεινα τον Παλουκι Λουκ στην Αγρια Στυση.....ετσι να φανει λιγο η βαρβατιλα που κρυβεις μεσα σου....να ξερεις οσο περισσοτερο σημασια και ρομαντικος προσπαθεις να γινεις,τοσο περισσοτερο θα απομακρυνεται απο σενα
Lafas1987 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Άλλο το ρομαντικός και άλλο το γλυκανάλατος... Είναι μια ένοια που συχνά μπερδέυεται...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Αύριο στις 8:00 θα πάμε Cinema... Θα πάμε και θα δούμε εκεί τι θα δούμε. Την άλλη μέρα στις 8.10: Άλλο το ρομαντικός και άλλο το γλυκανάλατος... Είναι μια ένοια που συχνά μπερδέυεται... Καλά βρε, τι δουλειά έχεις εδώ;! Το ξέχασες το κορίτσι! Τρέχα στα σινεμά, ακόμα θα σε περιμένει! (τζάμπα τόση προετοιμασία)
ba_eas Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Θα ατύχησε στο ραντεβού.....ή δεν θα αποφάσισε έργο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.