Dr_73 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Σκέφτομαι να πάρω μια κονσόλα την οποία θα χρησιμοποιώ για να παίζω παιχνίδια που δεν υπάρχουν στο PC. Το κύριο μηχάνημα για games θα παραμείνει το pc. Oblivion, test drive και ό,τι υπάρχει και σε pc θα το παίζω στο pc. Στην κονσόλα θα ήθελα να παίζω διάφορα beat-em-up (που δεν υπάρχουν σε pc) , δισδιάστατα shoot-em-up που βγαίνουν αποκλειστικά σε κονσόλες για π.χ. έχω δει ένα νέο Raiden που ετοιμάζεται για PS-2 και έχω πάθει την πλάκα μου ενώ ταυτόχρονα με ... έπιασε και κρίση ζήλειας που δεν πρόκειται να βγει κάτι τέτοιο για pc !!!!! http://www.gamespot.com/ps2/action/raideniii/review.html?q=raiden Ακόμη απ' ό,τι έχω δει σε κονσόλες βγαίνουν πολλά expansion παιχνιδιών που δεν βγαίνων σε pc. Π.χ farcry expansion δεν είδα σε pc ενώ για κονσόλες έχει βγεί σειρά. Τι σκέφτομαι και τι θέλω να έχει ... 1)Χαμηλή τιμή, τόσο η κονσόλα όσο και τα ... υπόλοιπά της! Το PS2 σε αυτό υπερτερεί πολύ γιατί βρίσκεται με 70 ευρώ μεταχειρισμένο έτοιμο τσιπαρισμένο. 2)Να παίζει εύκολα back-up χωρίς να χρειάζεται καθημερινό διάβασμα 150 σελίδων φόρουμ σχετικά. Και σε αυτό υπερτερεί το PS2 αφού με ένα καλό τσιπάκι είναι κυριλέ. Ουσιαστικά οι επιλογές είναι 2. Το PS2 μεταχειρισμένο-τσιπαρισμένο ή το XBOX360 το οποίο υπερέχει πολύ ως μηχάνημα, αλλά το φοβάμαι σχετικά με το αν θα παίξει εύκολα τα πάντα από back-ups και από αντοχή, αφού έχω ακούσει ότι ... brickάρεται εύκολα! Έχει βέβαια το φοβερό αβαντάζ ότι μπορεί να συνδεθεί σε monitor με vga μιας και έχω ένα περίσευμα. Τι προτείνετε;
xrest Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=186508 δες εδω.οι γνωμες των περισσοτερων εχουν γραφτει,για παρομοιο ερωτημα.
tmjuju Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Dr_73, raiden IIII !!!! AAAAAAAA! Apistefto! TNX for the Tip! Nomizw oti prepei va pareis kai esu eva palio kalo f8ivo ps2! Se platform/action games uparxouv xiliades epiloges, ase pou mporeis va dokimases kai ta GT4 kai FF pou pistepse me eivai korufea kai diaxrovika
Atrus Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Ακούστηκε οτι θα βγεί ενα PC Port για το Raiden.. Cross your fingers
tacuma Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 εγω λεω να κοιταξεις προς wii, και φτηνη κοσνσολα και καινουρια, και αρχισαν πλεον και τα τσιπακια να βγαινουν, προσπαθησε να το δεις σε κανα μαγαζι, ειναι οτι πρεπει νομιζω
ANEMOS-V Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Κονσόλα για χαβαλέ! Τι προτείνετε; AYTO! fake PSP me 10 euro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.