Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στα windows. Τι να κάνω ?

chvet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως στο καλό κατάφερα και δημιούργησα αυτό το πρόβλημα που θα σας γράψω πιο κάτω, αλλά δεν μου έχει ξανατύχει και δεν ξέρω πως να το φτιάξω.

Όποιο πρόγραμμα και να κλικάρω για να μου τρέξει, μου βγάζει το γνωστό πινακάκι "Άνοιγμα με" και μου ζητάει να του πω το κάθε πρόγραμμα που βρίσκεται για να το τρέξει. Έστω και εάν του πω που να το βρει, μετά εάν κάνω επανακκίνηση το υπολογιστή πάλι το ίδιο με ρωτάει. Τι πρέπει να κάνω ? Ευχαριστώ.

Σημείωση: Προσπάθησα να κάνω restore, αλλά δεν γίνεται με τίποτα.

Δημοσ.

Εκεί μπορείς να πατήσεις άνοιγμα αρχείου πάντα με αυτό το πρόγραμμα αλλά δεν ξέρω αν αυτό βοηθήσει!

Ίσως κάποια ρύθμιση από τον Πίνακα Ελέγχου.

Δημοσ.

Μπορεί να κόλλησες κάποιον ιό ο οποίος θα έσβησε τις αντιστοιχήσεις των προγραμμάτων με τις οποίες ανοίγουν οι εφαρμογές. Σε συτήν την περίπτωση δες σε ποια προγράμματα το κάνει αυτό και ενημέρωσέ τα με δεξί κλικ και αλλαγή της εφαρμογής με την οποία ανοίγουν στην πρώτη καρτέλα.

Προσπάθησα να κάνω restore, αλλά δεν γίνεται με τίποτα.

Αυτό είναι και εμένα το μόνιμο πρόβλημά μου όταν δεν έχω σημείο επαναφοράς έτοιμο σε μία ανεπανόρθωτη βλάβη. Καλό είναι να έχουμε ένα καλό πρόγραμμα επαναφοράς συστήματος όπως το Norton Go-Back με το οποίο θα έχουμε πολύ καλύτερες πιθανότητες να κάνουμε restore όταν κάτι δεν πάει καλά.

Δημοσ.

Φίλε μου το ίδιο ακριβώς έπαθα και εγώ πριν από καμιά βδομάδα. Είναι trojan horse του οποίου το όνομα δεν το συγκράτησα. Δεν το αντελήφθην αμέσως και άλλες "καταστροφές" ακολούθησαν. Ο nod32 που έχω τον βρήκε και τον ξεφορτώθηκε με ένα scan. Βιάσου!!!!

:twisted::twisted::twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...